دانلود مقاله بررسی میزان کمیت اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) در ژنوتیپ های مختلف کشت شده در استان کرمانشاه فایل ورد (wor


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی میزان کمیت اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) در ژنوتیپ های مختلف کشت شده در استان کرمانشاه فایل ورد (word) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی میزان کمیت اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) در ژنوتیپ های مختلف کشت شده در استان کرمانشاه فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی میزان کمیت اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) در ژنوتیپ های مختلف کشت شده در استان کرمانشاه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی میزان کمیت اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) در ژنوتیپ های مختلف کشت شده در استان کرمانشاه فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: 3

چکیده:

اصلی ترین استفاده گل محمدی (Rosa damascena Mill.) برای تولید اسانس می باشد. 48 ژنوتیپ گل محمدی از 13 استان در 22 منطقه ایران جمع آوری، میزان تنوع ژنتیکی میان آنها مورد بررسی قرار گرفت. خصوصیات مورد بررسی شامل ، وزن تر گلبرگ، وزن خشک گلبرگ و میزان اسان بود. اسانس گلبرگ ها با استفاده از دستگاه کلونجر در مدت 2 ساعت استخراج شد. اختلاف معنی دار بالایی برای تمام صفات در محل های مورد بررسی مشاهده گردید. تجزیه واریانس داده ها نشان داد که صفات در سطح آماری 0/01 دارای نتایج معنی داری می باشند مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون دانکن انجام شد. نشان داده شد کهژنوتیپ های 18 (کرمانشاهb) و 2 (اصفهان 10) و 14(اصفهان 5) و 6(کردستان1) به ترتیب 0/48، 0/434، 0/418 و 0/417 گرم اسانس دارا بودند و به عنوان ژنوتیپ برتر شناسایی گردیدند. وزن تر و خشک گلبرگ می تواند با همدیگر رابطه داشته باشند اما با میزان اسانس رابطه معنی داری بین آنها مشاهده نگردید. نشان داده شد میزان اسانس می تواند تحت تاثیر ژنتیک و فاکتورهای محیطی قرار بگیرد.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.