دانلود مقاله بررسی ویژگی های تغذیه ای روغن پالم و چربی شیر فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی ویژگی های تغذیه ای روغن پالم و چربی شیر فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی ویژگی های تغذیه ای روغن پالم و چربی شیر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
تعداد صفحات: 12
نویسنده(ها):
محمدرضا ایزدی – گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
جمشید فرمانی – گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده:
بیماری های قلبی در سالهای اخیر از عوامل عمده مرگ و میر در جوامع مختلف می باشد. ارتباط لیپیدها یا عوامل ایجاد کننده بیماری های قلبی در دهه های گذشته مشخص شده است. چربی و روغن های اشباع از جمله عوامل مهم در افزایش کلسترول مضر و متعاقباً بیماری های قلبی می باشند. یکی از منابع عمده چربی های اشباع در رژیم غذایی انسان محصولات لبنی می باشند. از سوی دیگر روغن پالم که بیشترین روغن تولیدی در دنیا می باشد دارای میزان زیادی اسیدهای چرب در ساختار خود می باشد. در این تحقیق ویژگی های تغذیه ای چربی شیر و به ویزه روغن پالم که از منابع عمده لیپیدهای اشباع می باشند و ارتباط آنها با بیماری های قلبی به اختصار بررسی و مقایسه شده است.