دانلود مقاله فعالیت ضد باکتریایی عصاره اتانولی بره موم بر ضد باکتریهای بیماریزای انسانی فایل ورد (word)


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله فعالیت ضد باکتریایی عصاره اتانولی بره موم بر ضد باکتریهای بیماریزای انسانی فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله فعالیت ضد باکتریایی عصاره اتانولی بره موم بر ضد باکتریهای بیماریزای انسانی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله فعالیت ضد باکتریایی عصاره اتانولی بره موم بر ضد باکتریهای بیماریزای انسانی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله فعالیت ضد باکتریایی عصاره اتانولی بره موم بر ضد باکتریهای بیماریزای انسانی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره ملی الکترونیکی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
مریم نشوه – دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه بیوتکنولوژی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران
سنبل ناظری – استادیار، گروه بیوتکنولوژی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران

چکیده:
اهداف: بره موم مادهای است که برخلاف عسل که از شهد گلها تولید میگردد، از صمغ درختان تولید میشود. تحقیقات نشان داده است که این ماده خمیری شکل به دلیل دارا بودن فنل و فلاونوئید یکی از قویترین مواد طبیعی با خاصیت ضد باکتریایی است. هدف از این مطالعه، بررسی فعالیت ضد باکتریایی عصاره اتانولی بره موم بر رشد باکتریهای بیماریزای انسانی است. روش تحقیق: در این مطالعه، اثر عصاره الکلی برهموم بر روی استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus ، سالمونلا تیفی Salmonella typhi و اشرشیاکلای Escherichia coli بررسی شده است، که برای این منظور رقت های مختلف از عصاره آب الکلی بره موم تهیه شد. پس از تهیه سوسپانسیون باکتری در محیط نوترین براث، فعالیت ضد باکتریایی عصاره با روش رقت در براث (serial dilution method) سنجیده شد. دستاوردها:. عصاره الکلی بره موم فعالیت ضد باکتریایی مناسبی بر ضد این باکتریها نشان داد که حداقل رقت بازدارندگی 0/001، 0/01 و 0/1 به ترتیب در کشت استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیا کلای و سالمونلا تیفی از رشد باکتری ممانعت به عمل آورد. این نتایج نشان داد که بره موم ایرانی دارای ترکیباتی با خاصیت ضد باکتریایی است که میتواند از رشد باکتری-های بیماریزای انسانی ممانعت کند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.