دانلود مقاله تاثیر پروتئین سویا ایزوله شده و هیدرولیز شده در عملکرد باکتریهای گروه لاکتیک فایل ورد (word) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیر پروتئین سویا ایزوله شده و هیدرولیز شده در عملکرد باکتریهای گروه لاکتیک فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر پروتئین سویا ایزوله شده و هیدرولیز شده در عملکرد باکتریهای گروه لاکتیک فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 3
نویسنده(ها):
پریسا بهبهانی – پژوهشکده غذایی سینا ( وابسته به بنیاد مستضعفان)، دپارتمان فناوریهای نوین
چکیده:
میکروارگانیسم های پروبیوتیک مانند لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس سرعت رشد بسیار پایینی دارند . تعدادی میکروارگانیسم های خانواده لاکتیک اسید پروتئین را هیدرولیز کرده و از آن پپتیدها برای رشد خود استفاده مینمایند.از پروتئین سویا برای افزایش رشد میکروارگانیسم های گروه لاکتیک معمولا در صنایع لبنی استفاده می شود و دراین مطالعه مورد بررسی قرار گرفته است.پروتئین سویا توسط آنزیم تریپسین هیدرولیز گردیده و به پپتید هایی با وزن مولوکولی کمتر از 6500 دالتون هیدرولیز می گردد.در این درجه هیدرولیز که حدود 6/5درصد می باشد هیچ اثری از تلخی وجود ندارد. پروتین سویا ایزوله شده و پروتین سویا هیدرولیز شده به شیر حاوی میکروارگانیسم های گروهلاکتیک اضافه می گردد و میزان اسیدیته و شمارش کلی این میکروارگانیسم ها مورد بررسی قرار گرفت.نتایج نشانداد که پس از اضافه شدن پروتین سویا ایزوله شده و پروتین سویا هیدرولیز شده به شیر تغییر چشمگیری در لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس دیده نشد . لیکن افزودن پروتئین های ذکر شده در افزایشمیزان اسیدیته و شمارش کلی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس نقش بسزایی دارد.همچنین تاثیر پروتین سویا هیدرولیز شده از پروتین سویا ایزوله شده بیشتر می باشد.