دانلود مقاله افزایش کیفیت وعمرانبارمانی انگوررقم بی دانه قرمز بااستفاده ازاسانس آویشن فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله افزایش کیفیت وعمرانبارمانی انگوررقم بی دانه قرمز بااستفاده ازاسانس آویشن فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله افزایش کیفیت وعمرانبارمانی انگوررقم بی دانه قرمز بااستفاده ازاسانس آویشن فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
مریم دهستانی اردکانی – استادیاردانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی دانشگاه اردکان
چکیده:
استفاده ازپوشش های خوراکی مانند اسانس ها درمحصولات تازه راهی برای افزایش عمرتازه محصول باکاهش جریانات متابولیکی است دراین پژوهش ازاسانس آویشن درانگور به عنوان پتانسیلی برای جایگزین تیمارهایی که درآنها ازقارچ کش استفاده میشود به منظور حفاظت آنها ازبیماریهای قارچی وافزایش عمرپس ازبرداشت استفاده شده است میوه ها با 150و300میکرولیتر برلیتر اسانس آویشن تیمارشده سپس درانبار2درجه سانتیمتر±0 ورطوبت نسبی 90درصد به مدت 90روزنگهداری شدند تغیرات وزن رنگ وPH فسادوفاکتورهای کیفی اندازه گیری شد نتایج نشان داد که اسانس آویشن میزان کاهش وزن فسادترک خوردگی وریزش را کاسته و کیفیت حبه ها را افزایش داده است به هرحال باافزایش غلظت اسانس رشدقارچ به طور معنی داری کاهش یافت اما دربعضی موارد دوغلظت مورداستفاده اسانس تفاوت معنی داری درافزایش عمرپس ازبرداشت وکیفیت میوه ها نداشتند