دانلود مقاله مروری بر ویژگیهای فرآورده های لبنی حاصل از شیر بز و گوسفند فایل ورد (word)


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مروری بر ویژگیهای فرآورده های لبنی حاصل از شیر بز و گوسفند فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مروری بر ویژگیهای فرآورده های لبنی حاصل از شیر بز و گوسفند فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مروری بر ویژگیهای فرآورده های لبنی حاصل از شیر بز و گوسفند فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مروری بر ویژگیهای فرآورده های لبنی حاصل از شیر بز و گوسفند فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
مهرناز طبیبیان – گروه علوم و صنایع غذایی. دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان) اصفهان. ایران
سارا نعمت بخش – گروه علوم و صنایع غذایی. دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان) اصفهان. ایران
سپیده اعترازیان – گروه علوم و صنایع غذایی. دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان) اصفهان. ایران
لیدا مجیدی نیا – گروه علوم و صنایع غذایی. دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان) اصفهان. ایران

چکیده:
هدف: به دلیل خواص تغذیه ای و ضدآلرژی محصولاتی مانند بستنی، شیرنوشیدنی و شیرخشک ساخته شده از شیر بز یا گوسفند این فرآورده ها میتوانند یک جایگزین مفید برای کودکان، جوانان و بیماران باشند. میزان تولید اندک و گاها فله ای شیر حاصل از گوسفند و بز یکی از دلایل برایمشکلات،در ایجاد یک صنعت فرآوری کارآمد از شیر بز و گوسفند در بسیاری از کشورها می باشد. ضمن آنکه دانش فنی ایجاد شده از طریق تحقیقات با شیر گاو،اغلب به تولید محصولات با کیفیت از شیر بز و گوسفند قابل اجرا نیست. این مقاله قصد دارد مروری اجمالی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تغذیه ای شیر بز و گوسفند و فرآورده های لبنی حاصل از آن داشته باشد. نتایج و بحث: مواد معدنی ، مواد مغذی و ویتامین شیر بز و گوسفند بسیار بیشتر از شیر گاو است.پروتئین های شیر گوسفند و بز منبع مهمی از آنزیم (gn nccnebcgvinca igna gncnoevnoc(ECA است که مهارکننده پپتیدها و ضد فشار خون هستند. آنها می توانند باعث بهبود سیستم ایمنی بدن شوند و عفونت باکتریایی را کنترل کنند.ازت غیر پروتئینی در شیر بز و گوسفند از آمینواسیدهای حاوی مواد سولفیدی دارای عملیات های متابولیکی مهم تشکیل شده است و مانند کارنیتین عمل می کند که یک ماده ی مغذی برای نوزاد انسان است. نتیجه گیری کلی: با توجه به خواص بالای تغذیه ای و اثرات درمانی شیر گوسفند و بز ، فرآورده های لبنی حاصل از آن می تواند بسیاری از نیازها ی سیستم بدن را با آثار سودمند خود برطرف کرده و بعنوان یک ماده مغذی سرشار از مواد معدنی و ویتامین جایگاه ویژه ای را در میان محصولات لبنی به خود اختصاص دهد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.