دانلود مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف عصاره الکلی بره موم بر صوصیات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار( White Bovans ) فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف عصاره الکلی بره موم بر صوصیات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار( White Bovans ) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف عصاره الکلی بره موم بر صوصیات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار( White Bovans ) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
مجتبی وحدتی – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه
هوشنگ لطف اللهیان – اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
محمدباقر فرشینه – اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
جواد نصر – عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه
چکیده:
به منظور بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف عصاره الکلی بره موم (0، 100، 200، 300 و 400میلی گرم در کیلوگرم جیره) بر خصوصیات کیفی تخم مرغ مرغان تخم گذار آزمایشی انجام شد. بدین منظور از 315 قطعه مرغ تخم گذار سویه بوونز سفید( White Bovans ) در سن 60 هفتگی به مدت 12 هفته استفاده شد. مرغهای مورد آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و هفت تکرار در دو نوبت به فاصله یک ماه (سن 64 و 68 هفتگی) خصوصیات کیفی تخم مرغ (وزن تخممرغ، وزن پوسته، ضخامت پوسته، استحکام پوسته، وزن مخصوص تخم مرغ، واحد هاو و شاخص شکل تخم مرغ) تعیین شد.واحد آزمایشی تقسیم شدند. نتایج بدست آمده از آزمایشات در نوبت اول، اختلاف معنی داری در وزن تخممرغ، وزن پوسته و ضخامت پوسته نشان داد که بهترین عملکرد مربوط به تیمار حاوی 300 میلیگرم عصاره الکلی بره موم در کیلوگرم جیره بود. در سری دوم آزمایشات اختلاف معنی داری در واحد هاو و وزن پوسته تخممرغ دیده شد که بهترین عملکرد به ترتیب مربوط به تیمارهای حاوی400 و 200 میلیگرم عصاره الکلی بره موم در کیلوگرم جیره بود. صفات دیگر مانند ارتفاع سفیده، وزن تخممرغ، استحکام پوسته، ضخامت پوسته و شاخص شکل دارای اختلاف معنی داری نبودند(0/05 > P .)