دانلود مقاله بررسی روابط صفات مورفولویک در ژنوتی پهای انار فایل ورد (word)


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی روابط صفات مورفولویک در ژنوتی پهای انار فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی روابط صفات مورفولویک در ژنوتی پهای انار فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی روابط صفات مورفولویک در ژنوتی پهای انار فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی روابط صفات مورفولویک در ژنوتی پهای انار فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش ملی انار

تعداد صفحات: 5

نویسنده(ها):

طیبه بساکی – محقق باغبانی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی
سکینه فرجی –

چکیده:

به منظور بررسی روابط میان صفات مورفولوژیک در ژنوتیپهای انار، حدود دویست نمونه از ژنوتیپهای انار موجود در کلکسیون ساوه براساس دیسکریپتور انار از لحاظ کمی و کیفی مورد بررسی قرار گرفتند. در اندازه گیری برای هر صفت میانگین 25 نمونه در نظر گرفته شد. نتایج آمار توصیفی نشان داد که بیشترین میزان ضریب تغییرات فنوتیپی مربوط به قطر گل بود. نتایج ضریب همبستگی مشخصنمود که بین طول گل با صفات مربوط به میوه مثل طول میوه، قطر میوه، طول و قطر تاج همبستگی مثبت و معنی داری وجود دارد. همچنین همبستگی مثبت و معنی داری بین مزه میوه و حساسیت به ترک خوردگی مشاهده شد. تجزیه به عاملها نیز نشان داد که درفاکتور اول با توجیه 16/36%از تغییرات، صفات میوه بالاترین ضرایب را داشتند. در فاکتور دوم (با توجیه 955% از تغییرات) و سوم( 9% از تغییرات) نیز به ترتیب صفات مربوط به گل و برگ بالاترین ضرایب را داشتند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که از بین صفات مطالعه شده در این تحقیق صفات مرتبط با میوه از کارایی تشخیص بالاتری برخوردار می باشند


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.