دانلود مقاله پاسخ به شبهه های احمد الکاتب در موضوع احادیث دوازده امام (ع) فایل ورد (word) دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله پاسخ به شبهه های احمد الکاتب در موضوع احادیث دوازده امام (ع) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله پاسخ به شبهه های احمد الکاتب در موضوع احادیث دوازده امام (ع) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله پاسخ به شبهه های احمد الکاتب در موضوع احادیث دوازده امام (ع) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1387 در مشرق موعود از صفحه 35 تا 66 منتشر شده است.
نام: پاسخ به شبهه های احمد الکاتب در موضوع احادیث دوازده امام (ع)
این مقاله دارای 32 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله احادیث دوازده امام (ع)
مقاله شبهه های احمد الکاتب
مقاله تولد و وجود امام زمان (عج)
مقاله شبهه در امامت
مقاله شبهه های مهدوی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
شیعیان و اهل تسنن احادیثی را به تواتر روایت کرده اند که بنابر آنها، پیامبر(ص) جانشینان خود را دوازده نفر خوانده است. این احادیث که از دلایل اثبات تولد و وجود حضرت حجه بن الحسن العسکری (عج) به شمار می روند، به اختصار «احادیث دوازده امام» (خلیفه) نامیده می شود. البته برخی از روایت های اهل تسنن و اکثر روایت های شیعیان علاوه بر شمار جانشینان، اسامی، صفات و ویژگی آنان را نیز بیان کرده اند. معرفی قائم دوازدهم، خبر از غیبت و کیستی پدر و جد ایشان، از مهم ترین نکاتی است که این روایت ها بدان پرداخته اند.
این احادیث به دو گونه بر تولد و وجود حضرت حجت (عج) دلالت دارند: یکی به صورت عام یعنی استدلال به همان عدد دوازده که شیعه و سنی بر آن اتفاق دارند و دیگری، استدلال به اسامی، صفات و مشخصاتی که در متن روایات آمده و بنابر آنها، امام دوازدهم همام قائم (عج) یاد شده است.
احمد الکاتب در پی انکار وجود حضرت حجه بن الحسن العسکری (عج) شبهاتی را درباره احادیث دوازدهم امام در افکنده است. وی این احادیث را جعلی و ساخته قرن چهارم یاد می کند تا از این رو، استناد به این احادیث را ناپذیرفتنی خواند.