دانلود مقاله بررسی سینوپتیکی بارش های منجر به سیل در استان گلستان مطالعه موردی شهریور ماه 1389 فایل ورد (word)


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی سینوپتیکی بارش های منجر به سیل در استان گلستان مطالعه موردی شهریور ماه 1389 فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی سینوپتیکی بارش های منجر به سیل در استان گلستان مطالعه موردی شهریور ماه 1389 فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی سینوپتیکی بارش های منجر به سیل در استان گلستان مطالعه موردی شهریور ماه 1389 فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی سینوپتیکی بارش های منجر به سیل در استان گلستان مطالعه موردی شهریور ماه 1389 فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت و مهندسی سیلاب با رویکرد سیلابهای شهری
تعداد صفحات: 9
چکیده:
سیل یکی از زیانبارترین بلایای طبیعی است که متاسفانه همیشه با خسارتهای اقتصادی و در برخی موارد با تلفات انسانی همراه می باشد. وقوع سیل در بخش هایی از استان گلستان در سال های اخیر متاسفانه با تلفات سنگین انسانی و خسارتهای زیاد مادی همراه بوده است. آنچه که باعث ریزش های جوی سواحل جنوبی دریای خزر می شود، صرف نظر از عواملی که بارندگی های کل فلات ایران را به وجود می آورد ناشی از ویژگی های جغرافیایی این منطقه است، که می توان به وجود دریای خزر و نیز رشته کوه های البرز که به صورت دیواری مرتفع تقریباً به موازات ساحل کشیده شده است اشاره کرد. در این مقاله به بررسی سینوپتیکی سیلاب های استان که در شهریور 1389 اتفاق افتاده پرداخته شده است. بررسی همدیدی نشان می دهد که وقوع بارش های سنگین و سیلاب استان گلستان در این دوره را می توان ناشی از عواملی شامل: حاکمیت کم فشار حرارتی در سطح زمین در روزهای قبل از سیل، استقرار سامانه ارتفاع زیاد جنب حاره در تراز میانی جو در روزهای قبل از سیل (الگوی تابستان)، نفوذ زبانه پرفشار سیبری در روز بارش های رگباری با گرادیان فشاری مناسب، فرارفت شدید هوای سرد در سطح زمین و همچنین در ترازهای 850 و 700 هکتوپاسکالی بر روی استان و وجود ناوه در تراز میانی جو در شمال دریاچه آرال که در روز وقوع بارش به روی دریای خزر کشیده شده است، دانست.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.