دانلود مقاله بررسی واکنش ارقام و اندازه های مختلف ریزغده های سیب زمینی به تیمارهای خواب شکنی فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی واکنش ارقام و اندازه های مختلف ریزغده های سیب زمینی به تیمارهای خواب شکنی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی واکنش ارقام و اندازه های مختلف ریزغده های سیب زمینی به تیمارهای خواب شکنی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله بررسی واکنش ارقام و اندازه های مختلف ریزغده های سیب زمینی به تیمارهای خواب شکنی فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه 163 تا 169 منتشر شده است.
نام: بررسی واکنش ارقام و اندازه های مختلف ریزغده های سیب زمینی به تیمارهای خواب شکنی
این مقاله دارای 7 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارقام سیب زمینی
مقاله ریزغده
مقاله تیمار خواب شکنی
مقاله سید جیبرلیک
مقاله دی سولفید کربن
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به منظور کوتاه کردن دوره خواب ریز غده های سیب زمینی و قابلیت کشت آنها به مدت کمی پس از برداشت، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه فاکتور و سه تکرار در شرکت کشت بافت پیشتاز واقع در شهرستان کرج انجام گرفت. فاکتور اول شامل سه رقم آگریا، مارفونا و بورن، فاکتور دوم شامل سه وزن ریز غده 03، 07 و 15 گرم و فاکتور سوم شامل دو روش خواب شکنی با استفاده از اسید جیبرلیک و دی سولفید کربن و بدون تیمار (شاهد) بودند. نتایج نشان داد که در ارقام آگریا و مارفونا، اسید جیبرلیک به ترتیب با میانگین 72 و 35 درصد و کربن دی سولفید به ترتیب با میانگین 74و 46 درصد کاهش طول دوره خواب، بیشترین و کمترین تاثیر را داشتند. تیمارهای خواب شکنی موجب برداشتن غالبیت انتهایی و افزایش تعداد جوانه در غده شدند. رقم آگریا با میانگین 262 جوانه در غده بیشترین تعداد جوانه را داشت. همچنین با افزایش وزن غده طول دوره خواب کاهش و تعداد جوانه در غده افزایش یافت. میزان پوسیدگی در غده های با وزن 03 گرم (463 درصد) بیشتر بود. دی سولفید کربن موجب افزایش میزان پوسیدگی به ویژه در غده های کوچک شد.