دانلود مقاله محصولات فرعی میوه ها و گیاهان : تولید، خصوصیات و ارزش تغذیه ای آنها فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله محصولات فرعی میوه ها و گیاهان : تولید، خصوصیات و ارزش تغذیه ای آنها فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله محصولات فرعی میوه ها و گیاهان : تولید، خصوصیات و ارزش تغذیه ای آنها فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله محصولات فرعی میوه ها و گیاهان : تولید، خصوصیات و ارزش تغذیه ای آنها فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله محصولات فرعی میوه ها و گیاهان : تولید، خصوصیات و ارزش تغذیه ای آنها فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی

تعداد صفحات: 10

چکیده:

اکثر محصولات فرعی بدلیل ارزش تغذیه ای بالا بعنوان خوراک حیوانات شناخته شده اند . نشخوارکنندگان با داشتن میکروب های شکمبه قادر به استفاده بهتر از فیبر بوده و لذا محصولات فرعی می توانند جایگزین غلات شوند و رقابت بین تغذیه انسانها و حیوانات کاهش یابد . محصولات فرعی میوه ها و گیاهان شامل تفاله سیب، تفاله انگور، تفاله گوجه فرنگی و ; می باشند . این مقاله خصوصیات، ارزش تغذیه ای و تأثیر برخی از محصولات فرعی میوه ها و گیاهان را بر عملکرد تولید نشخوارکنندگان مورد بررسی قرار می دهد . انبارداری برخی از این محصولات فرعی بدلیل رطوبت بالا مشکل می باشد . به هرحال، این محصولات می توانند بعنوان بخشی از جیره نشخوارکنندگان مورد استفاده قرار گیرند .


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.