دانلود بررسی بنای برج روستای رئیس آباد شهرستان رفسنجان و مطابقت ان با معابد اناهیتا در ایران فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی بنای برج روستای رئیس آباد شهرستان رفسنجان و مطابقت ان با معابد اناهیتا در ایران فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی بنای برج روستای رئیس آباد شهرستان رفسنجان و مطابقت ان با معابد اناهیتا در ایران فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی بنای برج روستای رئیس آباد شهرستان رفسنجان و مطابقت ان با معابد اناهیتا در ایران فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود بررسی بنای برج روستای رئیس آباد شهرستان رفسنجان و مطابقت ان با معابد اناهیتا در ایران فایل ورد (word) :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : اولین کنفرانس تخصصی معماری و شهرسازی ایران

تعداد صفحات : 9

چکیده مقاله:

بنای باستانی روستای رئیس آباد شهرستان رفسنجان که برخی از محققین تاریخ ساخت آن را هزاره ی اول قبل از میلاد می دانند، تک بنایی می باشد که به روی یک تپه سنگی طبیعی قرار گرفته است. با توجه به ویژگی های ظاهری و ریخت شناسی و همچنین محل قرار گیری آن، برخی محققان آن را مربوط به ایزدبانو اناهیتا(الهه آب) می دانند، هر چند که در مقایسه با دیگر معابد آناهیتای موجود در ایران دارای تفاوت هایی می باشد این تفاوت ها به این دلیل است که این بنا طی ادوار مختلف تاریخی مرمت شده است و در زمان قاجاریه با تغییراتی که درشکل کلی بنا بوجود آمد، تغییر کاربری نیز داد و به صورت یک برج مراقبتی درآمد. اما از دیگر سوی شباهت هایی نیز وجود دارد، از جمله: سقف نداشتن و روباز بودن بنا و قرار گیری ان به روی بلندی که این ویژگی ها از شاخصه های اصلی معابد آناهیتا در ایران می باشند. در این تحقیق سعی بران است که پس از تدوین تاریخ شفاهی، این بنای باستانی و باتوجه به ویژگی های ظاهری و ریخت شناسی ،بتوان کاربرد و جایگاه آن را در زمانی که مورد استفاده قرار می گرفته است معلوم کرد که براین مبنا سبک معماری، ویژگی ها و کارکرد این بنا نیز مشخص می گردد. این پژوهش با روش مطالعه ی منابع کتابخانه ای و تحقیقات میدانی صورت گرفته است.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.