دانلود مقاله مقایسه روشهای اکسیداسیون پیشرفته در تجزیه فنل در مقیاس آزمایشگاهی فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مقایسه روشهای اکسیداسیون پیشرفته در تجزیه فنل در مقیاس آزمایشگاهی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه روشهای اکسیداسیون پیشرفته در تجزیه فنل در مقیاس آزمایشگاهی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله مقایسه روشهای اکسیداسیون پیشرفته در تجزیه فنل در مقیاس آزمایشگاهی فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در آب و فاضلاب از صفحه 30 تا 35 منتشر شده است.
نام: مقایسه روشهای اکسیداسیون پیشرفته در تجزیه فنل در مقیاس آزمایشگاهی
این مقاله دارای 6 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکسیداسیون پیشرفته
مقاله پرتو فرابنفش
مقاله فنل
مقاله ازن دهی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
فنل یا هیدروکسی بنزن یکی از هیدروکربن های آروماتیک سمی است. این ماده از طریق دفع فاضلاب تعدادی از صنایع باعث آلودگی محیط زیست و به خصوص منابع آبی می شود هدف از انجام این تحقیق، مقایسه راندمان تجزیه فنل با استفاده از روش های اکسیداسیون پیشرفته با کاربرد ازن و پرتوتابی اشعه فرابنفش بود. محفظه واکنش در این تحقیق در مقیاس آزمایشگاهی و با ظرفیت 3 لیتر به کار گرفته شد. در این تحقیق از یک لامپ 125 UV وات استفاده شد. ازن مصرفی قبل از ورود به راکتور تولید و از طریق ازن ساز مدل COG-OM با مقدار تولید 1 گرم ازن بر ساعت به راکتور منتقل می شد. به منظور بررسی تاثیر pH بر تجزیه فنل، آزمایش هایی در pHهای 5، 7، 9 و 11 انجام و نمونه های جمع آوری شده با دستگاه اسپکتروفتومتر مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد که فنل با روش ازن دهی در pH برابر 11 و با استفاده از اشعه UV در pH معادل 5 قابل تجزیه می باشد. درصد تجزیه فنل با استفاده از لامپ 125 وات UV پس از یک ساعت زمان تماس، 324 بود در حالی که طی همین مدت زمان و با استفاده از روش ازن دهی به 936 درصد رسید. می توان انتظار داشت فرایند اکسیداسیون پیشرفته با مزایایی از قبیل جنبه های بهداشتی و زیست محیطی مطلوب و بازده بسیار بالا، چشم انداز مطلوبی در حذف فنل و سایر آلاینده های مشابه از آب و فاضلاب به دست آورد.