دانلود مقاله سیستم‌های هشدار خطر در سدهای ایران فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله سیستم‌های هشدار خطر در سدهای ایران فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله سیستم‌های هشدار خطر در سدهای ایران فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله سیستم‌های هشدار خطر در سدهای ایران فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله سیستم‌های هشدار خطر در سدهای ایران فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران در حوادث غیرمترقبه

تعداد صفحات: 1

چکیده:

بلایای طبیعی بصورت‌های مختلفی روی داده و وجه تمایز مهم آنها در بزرگی و محل وقوع حادثه می‌باشد. رخدادهای طبیعی متفاوت از روش‌های مختلفی قابل شناسایی بوده و هریک ابعاد مختلفی از خطرات و تهدیدات را برای محدوده‌های متاثر و همینطور مردم آن مناطق در پی خواهند داشت. هشدار بلایای مختلف و انتشار اطلاعات آنها برای مناطق و جوامعی که در معرض خطر قرار دارند یکی از نکات مهم و ضروری در چنین مواقعی می‌باشد. شبکه سدهای ایران دارای بیش‌از 100 سد بزرگ با حجم ذخیره حدود 30 میلیارد متر مکعب می‌باشد. این سدها در صورت شکست می‌توانند فوق‌العاده خطرناک باشند، بنابراین تشخیص زودهنگام نشانه‌های خطر در تامین ایمنی سد از اهمیت بالایی برخوردار است. هدف یک سیستم هشدار سریع پیشگیری از تبدیل یک خطر بالقوه به بحران می‌باشد. سیستم‌های هشدار خطر نوعا شامل نصب و راه‌اندازی مجموعه‌ای از تجهیزات و فن‌آوری‌ها جهت اطمینان از تشخیص زودهنگام و کنترل و پایش خطرات می‌باشد. در صورتی که نقص سازه سد به موقع شناسایی شود، اقدامات علاج‌بخش جهت تعمیر و پیش‌گیری از خطر می‌توانند بکار بسته شوند.
این مقاله توصیه‌هایی در جهت طراحی برنامه‌های جامع افزایش ایمنی سدها در ایران را در اختیار می‌گذارد. توصیه اصلی این تحقیق بر اصلاحات ساختاری و اداری تاکید دارد، چرا که روال فعلی مسوولیت‌های اداری در سدهای ایران اغلب بغرنج بوده و نتایج بدست آمده در گذشته حاکی از عملکرد غیر بهینه و در نهایت عدم تاثیر مثبت ادارات مربوطه و سدها می‌باشد.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.