دانلود مقاله تاثیر عصاره متانولی و اندرهگزانی تره بر برخی شاخص های انعقادی در محیط آزمایشگاه فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیر عصاره متانولی و اندرهگزانی تره بر برخی شاخص های انعقادی در محیط آزمایشگاه فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر عصاره متانولی و اندرهگزانی تره بر برخی شاخص های انعقادی در محیط آزمایشگاه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله تاثیر عصاره متانولی و اندرهگزانی تره بر برخی شاخص های انعقادی در محیط آزمایشگاه فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1389 در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از صفحه 33 تا 42 منتشر شده است.
نام: تاثیر عصاره متانولی و ان-هگزانی تره بر برخی شاخص های انعقادی در محیط آزمایشگاه
این مقاله دارای 10 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تره
مقاله زمان پروترومبین
مقاله زمان نسبی ترومبوپلاستین
مقاله زمان انعقاد
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: Allium porrum L. یا تره، گیاهی از خانواده Liliaceae است و به طور گسترده در غذاهای ایرانی به عنوان طعم دهنده و در طب سنتی ایران کاربرد های مختلف درمانی برای آن ذکر شده است. در مناطق غرب ایران عقیده بر این است که آب تازه این گیاه باعث جلوگیری از خونریزی از بینی می شود. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر عصاره های متانولی و ان-هگزانی این گیاه بر تست های انعقادی در انسان در محیط آزمایشگاه، طراحی و اجرا شد.
روش بررسی: برای تهیه عصاره متانولی و ان-هگزانی گیاه تره از روش استخراج پیوسته استفاده شد. عصاره با غلظت های مختلف تهیه و تاثیر آن بر شاخص های انعقادی زمان پروترومبین (PT)، زمان نسبی ترومبوپلاستین (PTT)و زمان انعقاد (CT) بررسی شد و نتایج بوسیله آنالیز واریانس یک طرفه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: نتایج این مطالعه نشان داد که عصاره متانولی تره باعث افزایش شاخص های انعقادی PT و PTT شد، اما تاثیر معنی داری بر شاخص انعقادی CT نداشت. از طرفی عصاره ان-هگزانی باعث کاهش PT و افزایش CT شد.
نتیجه گیری: یافته های حاصل از این مطالعه حاکی از تاثیر ضد انعقادی عصاره تره می باشد. با این وجود بخشی از نتایج این مطالعه اثرات ضد و نقیضی از تاثیر فراکسیون های مختلف را نشان داد که جهت روشن شدن موضوع و پیدا کردن مکانیسم های احتمالی، مطالعات بیشتر در مدل های حیوانی ضروری است.