دانلود مقاله تاثیر برنامه مداخله ایدرآموزشی جرات ورزی، حل مساله و حرمت خود بر هوش هیجانی فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تاثیر برنامه مداخله ایدرآموزشی جرات ورزی، حل مساله و حرمت خود بر هوش هیجانی فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تاثیر برنامه مداخله ایدرآموزشی جرات ورزی، حل مساله و حرمت خود بر هوش هیجانی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر برنامه مداخله ایدرآموزشی جرات ورزی، حل مساله و حرمت خود بر هوش هیجانی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر برنامه مداخله ایدرآموزشی جرات ورزی، حل مساله و حرمت خود بر هوش هیجانی فایل ورد (word) :

دانلود مقاله تاثیر برنامه مداخله ایدرآموزشی جرات ورزی، حل مساله و حرمت خود بر هوش هیجانی فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در روان شناسی کاربردی از صفحه 52 تا 64 منتشر شده است.
نام: تاثیر برنامه مداخله ای-آموزشی جرات ورزی، حل مساله و حرمت خود بر هوش هیجانی
این مقاله دارای 13 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جرات ورزی
مقاله حرمت خود
مقاله حل مساله
مقاله هوش هیجانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: هدف پژوهش حاضر تعیین میزان اثربخشی برنامه مداخله ای-آموزشی جرات ورزی، حل مساله و حرمت خود بر هوش هیجانی است تا زمینه تهیه یک برنامه مداخله ای برای افزایش هوش هیجانی فراهم آید.
روش: روش پژوهش از نوع شبه آزمایشی است. جامعه مورد مطالعه را دانش آموزان پسر دبیرستانی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شهر تهران تشکیل می دهند. از میان این افراد 15 نفر، که بهر هیجانی کمترین نمره را بین 120 نفر به دست آوردند، به عنوان نمونه انتخاب شدند و تحت کار بندی آزمایشی قرار گرفتند. گروه آزمایش در 15 جلسه 90 دقیقه ای برای مولفه های جرات ورزی، حل مساله و حرمت خود آموزش دیدند.
یافته ها: تحلیل نتایج اندازه گیری مکرر همراه با انتقال اثر نشان داد که برنامه مداخله ای هوش هیجانی را افزایش می دهد. همچنین هر یک از سه قسمت برنامه آموزشی (جرات ورزی، حل مساله و حرمت خود) جداگانه باعث افزایش هوش هیجانی می شوند.
نتیجه گیری: برخلاف هوش شناختی که پدیده ای نسبتا ثابت و تغییرناپذیر است، هوش هیجانی را می توان با برنامه های آموزشی ارتقا داد و سازگاری فرد را بهبود بخشید.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.