دانلود مقاله MODELING OF BATCH FERMENTATION FOR ETHANOL PRODUCTION فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله MODELING OF BATCH FERMENTATION FOR ETHANOL PRODUCTION فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله MODELING OF BATCH FERMENTATION FOR ETHANOL PRODUCTION فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری های نوین در شیمی و مهندسی شیمی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
Defining the kinetics and kinetic parameters of a bioprocess is an important step toward translating the considered model to industrial scales (scale-up). Akinetic model describes the rate of substrate utilization, growth of biomass, and product formation. This study examines the kinetics of abatch fermentation process to produce bioethanol from substrate and biomass. Glucose and Saccharomyces cerevisiae yeast were considered asthe substrate and biomass, respectively. In the present study the Saccharomyces cerevisiae growth kinetics, glucose utilization and ethanol productivity wasinvestigated using different kinetic models such as Monod, Logistic and modified Gompertz model. The kinetic constants were determined through the fittingof experimental data with the kinetic model equations. The logistic function model described well concentration of Saccharomyces cerevisiae, glucose,and ethanol. In addition, the concentration of product was well described by the modified Gompertz model too. Experimental results showed that both the Logistic and the modified Gompertz models resulted in better fit than other models.