دانلود مقاله ارتقاء بهرهوری و استفاده بهینه از اراضی دیم تخریب شده در استان قزوین از طریق جایگزینی کشت فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارتقاء بهرهوری و استفاده بهینه از اراضی دیم تخریب شده در استان قزوین از طریق جایگزینی کشت فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارتقاء بهرهوری و استفاده بهینه از اراضی دیم تخریب شده در استان قزوین از طریق جایگزینی کشت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارتقاء بهرهوری و استفاده بهینه از اراضی دیم تخریب شده در استان قزوین از طریق جایگزینی کشت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارتقاء بهرهوری و استفاده بهینه از اراضی دیم تخریب شده در استان قزوین از طریق جایگزینی کشت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: نخستین همایش ملی جهاد اقتصادی در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات: 5

چکیده:

به منظور احراز مالکیت، شخم و تخریب مراتع، معضلی برای از بین رفتن آب و خاک میشود. بسیاری از این اراضی هر دو سال یکبار بخاطر درآمد ناچیزی زیر کشت گندم میروند و بعد از چندبار کشت گندم به صورت بایر رها میگردند. در مقابل، حفظ منابع طبیعی به عنوان پشتوانه و مادر کشاورزی، سبب ایجاد ثبات و پایداری در وضعیت اقتصادی مطلوب خواهد شد. اصلاح مراتع تخریب شده و یا اراضی رها شده، نه تنها سبب ایجاد تعادل دراکوسیستم میشود، بلکه در ایجاد توسعه پایدار نقشی اساسی میتواند داشته باشد. به منظور مطالعه و مقایسه عملکرد و درآمد و همچنین سایر پیامدهای طبیعی در این نوع اراضی، مطالعاتی در سال 1385 و در شهرستان تاکستان به عمل آمد. روش کار بدین طریق بود که روستاییانی که موفقیت هایی در کشت گندم و یونجه دیم داشتند، انتخاب و با استفاده از تکمیل پرسشنامه توسط آنها، اطلاعا ت لازم جمعآوری و سازماندهی شد و سپ میا نگین عملکرد دو محصول و مبالغ درآمدی و هزینهای سالیانه یک هکتار کشت گندم دیم )یک سال در میان آی ( و یونجه دیم )دائما تحت کشت و بدون آی ( به دست آمد. در این مطالعه مشخص شد که درآمد یونجه دیم با داشتن تفاوت بسیار زیادی با هزینه تولید، نسبت به گندم دیم از بازده اقتصادی بیشتری برخوردار است. به دلیل فوق و همچنین به دلایل حاصلخیز کردن اراضی و وجود ریشه عمیق در یونجه، کاربرد یونجه دیم در اصلاح اراضی رها شده و مراتع تخریب شده قویا توصیه میگردد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.