دانلود مقاله اثرات تجویز توام کلسیم و ویتامین E بر سندرم قبل از قاعدگی فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله اثرات تجویز توام کلسیم و ویتامین E بر سندرم قبل از قاعدگی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثرات تجویز توام کلسیم و ویتامین E بر سندرم قبل از قاعدگی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله اثرات تجویز توام کلسیم و ویتامین E بر سندرم قبل از قاعدگی فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در شهریور 1389 در نشریه پرستاری ایران از صفحه 8 تا 14 منتشر شده است.
نام: اثرات تجویز توام کلسیم و ویتامین E بر سندرم قبل از قاعدگی
این مقاله دارای 7 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم قبل از قایدگی
مقاله مصرف توام کلسیم و ویتامین E
مقاله علایم خلقی
مقاله علایم رفتاری
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: سندرم قبل از قاعدگی یک اختلال شایع در زنان جوان و میانسال است که بیشتر از 95 درصد آنان را گرفتار می کند. گاهی علایم خلقی، رفتاری و جسمی این سندرم چنان شدتی دارند که مانع فعالیت های معمول و نیز باعث اختلال در روابط بین فردی می شوند. با توجه به گزارش هایی که در مورد تاثیر کلسیم و ویتامین E بر کاهش علایم سندرم قبل از قاعدگی وجود دارد، این مطالعه با هدف بررسی تاثیر مصرف توام کلسیم و ویتامین E بر روی علایم سندرم قبل از قاعدگی در دانشجو یان دختر خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت گرفت.
روش بررسی: این مطالعه به روش کار آزمایی سه سو کور بر روی دانشجویان دختر ساکن خوابگاههای دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد. تشخیص این سندرم طبق نظر انجمن زنان و مامایی آمریکا (ACOG) بر اساس وجود حداقل یک علامت خلقی و یک علامت جسمی از مجموع علایم روانی و جسمانی این سندرم صورت گرفت. افراد مورد پژوهش به مدت سه سیکل متوالی پرسشنامه PMS را تکمیل و پس از شناسایی علایم، تعداد 87 نفر در دو گروه مصرف توام کلسیم و ویتامین E و دارونما قرار گرفتند. (50 نفر در هر گروه). سپس توام (1000 میلی گرم کلسیم و400 واحد بین المللی ویتامین) E و دارونما (1000 میلی گرم پودر نشاسته) در اختیار آنان قرار گرفت و دانشجویان به مدت سه سیکل متوالی در طی هفت روز قبل از عادت ماهانه ، دارو را مصرف کرده و هم زمان پرسشنامه PMS را علامت زدند. تغییرات ایجاد شده در درون هر گروه با آزمون t زوج و بین گروه ها با t مستقل مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.
یافته ها: این بررسی بر روی 87 دانشجو انجام شد. در گروه مصرف توام کلسیم و ویتامین E در بیش از50 درصد موارد شدت سندرم کاهش یافت ودر مواردی نیز علایم کاملا از بین رفت، که این تفاوت نسبت به قبل از مداخله معنی دار بود (p<0.0001). دارونما منجر به کاهش علایم در 30 درصد موارد شد. نسبت به قبل از مداخله تفاوت معنی داری داشت (p<0.0001). ضمنا بین دو گروه مصرف توام کلسیم و ویتامین E و دارونما نیز تفاوت آماری معنی دار وجود داشت (p=0.003 و t=2.10 و df=86).
نتیجه گیری کلی: با توجه به اینکه مصرف توام کلسیم و ویتامین E در مقایسه با دارونما منجر به تخفیف قابل توجه (>%50) در شدت سندرم قبل از قاعدگی شده است، با انجام تحقیقات وسیع تر و در صورت یافته های مشابه، می توان با تجویز توام کلسیم و ویتامین E شدت PMS را در تمام زنان مبتلا به این سندرم کاهش و به این ترتیب کیفیت زندگی آنان را ارتقا داد.