دانلود بررسی روشهای مختلف استخراج عصاره گیاه سپستانمقدار ترکیبات فنلی فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی روشهای مختلف استخراج عصاره گیاه سپستانمقدار ترکیبات فنلی فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی روشهای مختلف استخراج عصاره گیاه سپستانمقدار ترکیبات فنلی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی روشهای مختلف استخراج عصاره گیاه سپستانمقدار ترکیبات فنلی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود بررسی روشهای مختلف استخراج عصاره گیاه سپستانمقدار ترکیبات فنلی فایل ورد (word) :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات : 7

چکیده مقاله:

برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن ها روش های متعددی وجود دارد که یکی از این موارد افزودن آنتی اکسیدان های سنتزی می باشد .اما با توجه به این که آنتی اکسیدان های سنتزی اثرات نامطلوبی هم چون اثر جهش زایی و سرطان زایی در بدن انسان دارند، لذا تحقیق و بررسی منابع آنتی اکسیدان های طبیعی به منظور جایگزین کردن ترکیبات سنتزی ضروری به نظر می رسد.در این پژوهش ابتدا عصاره متانولی سپستان استخراج گردید. سپس میزان ترکیبات پلی فنلی صاره ها با روش استخراج پرکولاسیون در غلظت های شاهد، 20، 40 ،60 و 80 پی پی ام با ازمون فولین و مورد سنجش قرار گرفت با افزایش غلظت عصاره از 20 پی پی ام تا 80 پی پی ام نسبت به نمونه شاهد به دلیل افزایش میزان ترکیبات پلی فنلی و توکوفرولی به تبع آن ترکیبات آنتی آکسیدانی عصاره افزایش می یابد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.