دانلود مقاله تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی (In?vitro) تفاله لیمو ترش عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی (In?vitro) تفاله لیمو ترش عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا فایل ورد (word) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی (In?vitro) تفاله لیمو ترش عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی (In?vitro) تفاله لیمو ترش عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی (In?vitro) تفاله لیمو ترش عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه

تعداد صفحات: 3

چکیده:

یکی از راه کار های جبران کمبود مواد مغذی در خوراک دام استفاده از پروبیوتیک ها جهت فرآوری خوراک می باشد. از آنجایی که ضایعات مرکبات از ارزش پروتئینی پایینی برخوردار هستند لذا می توان با فرآوری آن ها توسط مخمر ها و قارچ ها به نحو بهتری از آنها در تغذیه دام استفاده نمود. در این آزمایش از ضایعات میوه لیمو ترش حاصل از کارخانه آبلیمو گیری استفاده گردید و از مخمر ساکارومایسز سرویسیا به منظور عمل آوری و افزایش غلظت مواد مغذی آنها استفاده شد. نتایج نشان داد که عمل آوری تفاله لیمو با مخمر باعث افزایش معنی داری در محتوای پروتئین خام (p<0/01) و دیواره سلولی بدون همی سلولز (p<0/05) تفاله لیمو گردید ولی درصد دیواره سلولی (p<0/01) و ماده آلی (p<0/05) آن کاهش یافت. نتایج حاصل از تجزیه پذیری آزمایشگاهی نشان داد که در طی عمل آوری قابلیت هضم ماده آلی قابل هضم در ماده خشک به طور معنی داری (p<0/05) کاهش یافت در حالی که قابلیت هضم ماده خشک و همچنین قابلیت هضم ماده آلی تغییر معنی داری نداشت . علاوه بر این انرژی قابل متابولیسم نیز به طور معنی داری (p<0/05) کاهش یافت. می توان نتیجه گرفت که عمل آوری تفاله لیمو با مخمر ساکارومایسزسرویسیا باعث افزایش بهره وری این محصول می شود.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.