دانلود مقاله تثبیت پروتئین متالوتیونین بر نانوذرات اکسیدآهن به منظور توسعه یک جاذب جدید برای حذف کادمیوم فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تثبیت پروتئین متالوتیونین بر نانوذرات اکسیدآهن به منظور توسعه یک جاذب جدید برای حذف کادمیوم فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تثبیت پروتئین متالوتیونین بر نانوذرات اکسیدآهن به منظور توسعه یک جاذب جدید برای حذف کادمیوم فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تثبیت پروتئین متالوتیونین بر نانوذرات اکسیدآهن به منظور توسعه یک جاذب جدید برای حذف کادمیوم فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تثبیت پروتئین متالوتیونین بر نانوذرات اکسیدآهن به منظور توسعه یک جاذب جدید برای حذف کادمیوم فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین کنفرانس تخصصی فناوری نانو در صنعت برق و انرژی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
وجود فلزات سنگینی همچون کادمیوم در پساب صنایع صنعتی باعث بروز مشکلات زیست محیطی متعدد و تهدید سلامت عمومی شده است. در بین روش هایی که برای حذف آلودگی های فلزی مورد استفاده قرار می گیرند، روش جذب به دلیل سادگی و هزینه کم عمومیت بیشتری دارد. امروزه از جاذب هایی در مقیاس نانو به ویژه نانوذرات مغناطیسی مثل نانوذرات اکسید آهن که قابلیت جداسازی مغناطیسی دارند، استفاده می شود. با بهره گیری از قابلیت تثبیت پروتئین بر نانوذرات می توان پروتئین های کلاته کننده فلزات سنگین، مثل متالوتیونین را بر سطح این نانوذرات تثبیت کرد و انتظار داشت که قابلیت جذب فلز در آنها بهبود یابد. در این مطالعه یکی از متالوتیونین های گیاهی بر سطح نانوذرات اکسید آهن پوشش دار شده با سیلیکا تثبیت شد و ازاین سامانه برای جذب کادمیوم در محیط های آبی استفاده گشت. پروتئین متالوتیونین به صورت نوترکیب در باکتری تولید شد. به منظور تثبیت پروتئین از نانوذرات آمین دار شده به وسیله ان – ( 2-آمینواتیل) – 3- آمینوپروپیل تری متوکسی سیلان استفاده شد. بعد از فعال سازی سطح نانوذرات آمیندار شده به وسیله گلوتارآلدئید، پروتئین به صورت کوالانسی بر سطح نانوذرات تثبیت و درصد ظرفیت بارگذاری پروتئین (w/w%) بر نانو ذرات 1/5 ± 40/4 محاسبه شد. برای جذب کادمیوم، نانوذرات حاوی پروتئین و بدون پروتئین در معرض غلظت های مختلف کادمیوم قرار گرفتند و بعد از گذشت دو ساعت به وسیله آهن ربا از محیط واکنش جدا شدند. غلظت کادمیوم باقیمانده در محیط با استفاده از طیف سنجی جذب اتمی اندازه گیری و ظرفیت جذب هر کدام از نانوذرات محاسبه شد. با افزایش غلظت کادمیوم، ظرفیت جذب افزایش یافت، مدل لانگمیر با داده های آزمایشگاهی توافق بهتری داشت و با استفاده از این مدل مقدار حداکثر ظرفیت جذب نانوذرات حاوی پروتئین و نانوذرات بدون پروتئین به ترتیب 474/88mg/g و 315/8mg/g محاسبه شد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.