دانلود مقاله بررسی اهمیت احیاء ترابری آبی در آبراهه های داخلی فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اهمیت احیاء ترابری آبی در آبراهه های داخلی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اهمیت احیاء ترابری آبی در آبراهه های داخلی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1378
محل انتشار: اولین همایش ملی صنایع دریایی ایران
تعداد صفحات: 16
چکیده:
حمل و نقل از طریق رودخانه یکی از قدیمیترین اشکال ترابری در دنیای قدیم بوده است. در تمدنها باستان رودخانه هایی مانند نیل، فرات، کنگ و دانوب برای این امر مورد استفاده قرار می گرفتند و سابقه ناوبری در آبراهه های اروپا به سال 793 میلادی بر می گردد، در حالی که در ایران سوابق کشتیرانی بر روی رودخانه های کارون،بهمنشیر و اروند به حدود 19 میلادی می رسد. سامانه های مختلف حمل و نقل به انواع مختلفی از قبیل حمل و نقل جاده ای، ریلی، هوایی، آبی، پیوسته و ترکیبی تقسیم بندی می شوند. در مقایسه سازمانه های مختلف ترابری ملاکهایی نظیر مصرف انرژی ، هزینه واحد حمل (تن کیلومتر) ، ظرفیت حمل، مسایل اجتماعی – اقتصادی و اثرات زیست محیطی مد نظر قرار می گیرد.
در یک بررسی کلی کمترین میزان مصرف انرژی مربوط به حمل و نقل آبی است . از نظر حجم ترافیکی یک کشتی 1200 تنی معادل است با 40 واگن 30 تنی و 60 کامیون 20 تنی و از نظر اثرات زیست محیطی کمترین آسیب مربوط به حمل و نقل آبی است.
در این مقاله به آبراهه های معروف دنیا نظیر آبراه سنت لورنس به طول 3700 کیلومتر در منطقه مرزی آمریکا و کانادا، کانال سون راین در منطقه مرزی بین فرانسه، آلمان و سوئیس ، کانال ولگا – دن به طول 101 کیلومتر در روسیه، کانال ترال هاتان به طول 82 کیلومتر در سوئد و کانال راین – ماین – دانوب به طول 171 کیلومتر در آلمان اشاره شده و مشخصات کلی آنها مورد بررسی قرار خواهندگرفت. با توجه به جایگاهترابری آبی در دنیای امروز جای آن دارد که در مورد احیای ترابری در آبراه های داخل کشور تامین شود . در این راستا خوزستان با توان اقتصادی بالا و وجود رودخانه کارون موقعیت ممتازی دارد که لازم است در مورد احیای ترابری آبی و مزایای نسبی احداث آبراه کشتیرانی در کارون توجه بیشتری مبذول گردد.