دانلود مقاله جداسازی و شناسایی ترکیبات با اثر انعقاد خون در گیاه انجبار (polygonum bistorta) فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله جداسازی و شناسایی ترکیبات با اثر انعقاد خون در گیاه انجبار (polygonum bistorta) فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله جداسازی و شناسایی ترکیبات با اثر انعقاد خون در گیاه انجبار (polygonum bistorta) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله جداسازی و شناسایی ترکیبات با اثر انعقاد خون در گیاه انجبار (polygonum bistorta) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله جداسازی و شناسایی ترکیبات با اثر انعقاد خون در گیاه انجبار (polygonum bistorta) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی

تعداد صفحات: 1

چکیده:

در این پژوهش عصاره آبی گیاه انجبار گونه polygonum bistorta مورد آزمایش و بررسی قرار گرفت تا ترکیباتی که اثر منعقد کننده خون دارند استخراج و شناسایی شوند انجبار درختچه ای از خانواده علف هفت بند (polygonaceae) می باشد که در طب سنتی به نام اناریف نیز معروف است. از نظر خواص درمانی بندآورنده خون، ضد تب ، قابض ، مدر، ملین، التیام دهنده زخم و ضد تومور است . ثابت شده که دسته ای از رکیبات به نام تانن های متراکم به صورت کمپلکس با یون های فلزی موجب افزایش سرعت انعقاد خون می شود. همچنین تانن ها یک لخته مصنوعی در خون ایجاد کرده و با جلوگیری از خونریزی های سطحی، سبب بندآوردن خونریزی می شوند. پس هدف از انجام این پژوهش جداسازی و شناسایی برخی تانن موجود در عصاره آبی ریشه گیاه انجبار است که بر اثر درمانی انعقاد خون در طب سنتی تاکید فراوانی شده است . با انجام استخراج های متوالی از طریق حلال های متنوع روی عصاره آبی و تخلیص اجزای حاصل از طریق تبلور ، توانستیم دو ترکیب خالص استخراج نماییم. با توجه به آزمون های شناسایی انجام شده این دو ترکیب مطمئنا دارای گروه های OH فنولی می باشند که مشخصه بارز تانن ها است با استفاده از فنون طیف نگاری CNMR، HNMR، FTIR, ساختار آن ها تعیین شد. که هر دو فلاونوئید هایی از مشتقات فلاون هستند . ترکیبA حاصل از استخراج THF، و 3 و’3 و ‘4 و 5 و 7- پنتا هیدروکسی فلاون و ترکیب B حاصل از استخراج اتانولی 3و6و7- تری هیدروکسی -5 و ‘6 – دی متوکسی فلاون می باشد. فلاونوئید ها زیر مجموعه ای از گروه تانن های متراکم می باشند. با توجه به ساختار این ترکیبات و بررسی مقالات سایر محققین، اثر انعقاد خون این گیاه تایید می گردد در صورت تایید نهایی تاثیر نهایی تاثیر این دو ترکیب بر افزایش انعقاد خون که تشخیص آن بر عهده پزشکان است می توان از ان در ساخت داروهای انعقادی استفاده نمود.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.