دانلود مقاله نقش جنگلهای شاخه زاد بلوط در ذخیره کربن و جذب CO2 (مطالعه موردی: جنگلهای اندبیل خلخال) فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله نقش جنگلهای شاخه زاد بلوط در ذخیره کربن و جذب CO2 (مطالعه موردی: جنگلهای اندبیل خلخال) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله نقش جنگلهای شاخه زاد بلوط در ذخیره کربن و جذب CO2 (مطالعه موردی: جنگلهای اندبیل خلخال) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله نقش جنگلهای شاخه زاد بلوط در ذخیره کربن و جذب CO2 (مطالعه موردی: جنگلهای اندبیل خلخال) فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه 242 تا 252 منتشر شده است.
نام: نقش جنگلهای شاخه زاد بلوط در ذخیره کربن و جذب CO2 (مطالعه موردی: جنگلهای اندبیل خلخال)
این مقاله دارای 11 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تثبیت کربن
مقاله CO2
مقاله جنگل شاخه زاد
مقاله زی توده
مقاله اوری
مقاله گازهای گلخانه ای
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به منظور بررسی توان ذخیره کربن و جذب CO2 در جنگلهای شاخه زاد بلوط، مطالعه ای در منطقه جنگلی شاخه زاد اوری در شمال شرقی خلخال در مساحتی حدود 278 هکتار انجام شد. پس از تلفیق نقشه های شیب، جهت، ارتفاع و درصد تاج پوشش، تعداد واحدهای همگن و مساحت آنها تعیین شده 60 جست گروه اوری به عنوان نمونه انتخاب و به گونه ای در عرصه پراکنده شدند که کلیه شرایط محیطی و تیپولوژی توده در آن لحاظ شده باشد. پس از کف بر کردن نمونه ها، ریشه ها نیز جمع آوری شدند. وزن تر اندام ها جداگانه توزین و برای تعیین وزن خشک، اندام ها به کوره چوب خشک کنی منتقل شدند که بر این اساس میزان بیوماس اندام ها محاسبه شد. پس از کسر خاکستر اندام ها از میزان بیوماس، کربن آلی ذخیره شده در آنها تعیین و میزان CO2 جذب شده محاسبه گردید. برای تعیین میزان کربن ذخیره شده در خاک، نمونه هایی از عمق صفر تا 10 و 10 تا 30 سانتی متری برداشت شد. نتایج نشان می دهد که توده جنگلی سالانه به طور متوسط 151 تن در هر هکتار از طریق بیوماس و 01 تن در هکتار در خاک کربن ذخیره می کند. بر این اساس جذب سالانه CO2 در هر هکتار از توده به طور متوسط594 مگاگرم (552 مگاگرم از طریق بیوماس و 042 مگاگرم از طریق خاک) می باشد.