دانلود مقاله بررسی میزان شیوع سرولوژیک هپاتیت E در شهر خرم آباد در سال 1388 فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی میزان شیوع سرولوژیک هپاتیت E در شهر خرم آباد در سال 1388 فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی میزان شیوع سرولوژیک هپاتیت E در شهر خرم آباد در سال 1388 فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله بررسی میزان شیوع سرولوژیک هپاتیت E در شهر خرم آباد در سال 1388 فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی 1389 در مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد از صفحه 451 تا 460 منتشر شده است.
نام: بررسی میزان شیوع سرولوژیک هپاتیت E در شهر خرم آباد در سال 1388
این مقاله دارای 10 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هپاتیت E
مقاله شیوع
مقاله سرولوژیک
مقاله خرم آباد
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: هپاتیت E نوع بیماری عفونی ویروسی است که کبد را درگیر می کند و می تواند از یک عفونت ساده بدون علامت تا یک بیماری برق آسا و کشنده بخصوص در زنان باردار، متغیر باشد. شیوعHEV در کشورهای در حال توسعه بین 35 – 10 درصد و ایران جز مناطق اندمیک می باشد. لذا با توجه به اهمیت شیوع HEV و عدم مطالعه در این زمینه در لرستان و سابقه اپیدمی در استان های همجوار، این مطالعه انجام شد.
روش بررسی: مطالعه حاضر از نوع بررسی مقطعی بوده که در سال 1388 انجام گرفت. نمونه گیری به صورت چند مرحله ای انجام شد و از 19 مرکز بهداشتی شهر خرم آباد 400 نفر انتخاب شدند و پس از اخذ رضایت کتبی و تکمیل پرسشنامه، با استفاده از تست الیزا وضعیت آلودگی مشخص و نتایج مورد تحلیل قرار گرفت.
نتایج: از 400 نفر شرکت کننده، 31 نفر، HEV مثبت بودند که برابر با شیوع 78 درصد می باشد. میانگین سنی افرادHEV مثبت، 497 سال و بالاتر از افراد HEV منفی بود (348 سال) همچنین بیشترین میزان شیوع در گروه سنی 59- 40سال بود (612 درصد) (4%) 16 نفر سابقه تزریق خون داشتند که 3 نفر از آنها، HEV مثبت بودند ولی ارتباط معناداری بین آنها مشاهده نشد.
نتیجه گیری: با توجه به شیوع به دست آمده (78 درصد) شهر خرم آباد از نظر آلودگی به HEV، اندمیک می باشد. لذا توصیه می شود که بیماران هپاتیتی استان به طور روتین از نظرHEV بررسی گردند که در این بررسی زنان باردار می بایست مدنظر قرار گیرند.