دانلود مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: 9

چکیده:

پنیرهای تقلیدی به عنوان محصولاتی تهیه شده از طریق مخلوط کردن اجزا منفردشامل چربی پروتئین آب اسیدهای خوراکی به همراه مخلوطی از نمکهای امولسیون کننده و با به کارگیری حرارت و اعمال مکانیکی برای تولید یک محصول هموژن مشابه پنیر مطرح می شوند دراین پژوهش با بررسی اثر صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان برای خصوصیات بافتی و شیمیایی پنیر تقلیدی پرداخته میشود به این منظور پنیر تقلیدی با دو سطح صمغ گوار 0/3 و 0/6 درصد و دردو سطح پنیر معطر لیقوان 2/5و 5 درصد فرموله شد قابلیت ذوب محصول از طریق فناوری پردازش تصویر ارزیابی شد دیگر شاخصه های بافتی با استفاده از دستگاه آنالیز بافت مورد بررسی قرارگرفتند نتایج آزمونهای بافتی نشان دادک ه قابلیت ذوب پذیری محصول تحت تاثیر ه ر دو فاکتور افزایش یافت و درمقابل استحکم وارتجاعیت بافت پنیر تقلیدی با افزایش سطح هر دو فاکتور کاهش نشان دادند میزان چسبندگی و پیوستگی محصول تحت تاثیر مقدار صمغ گوار قرارنگرفت اما اثر افزایش سطح پنیر معطر لیقوان برروی آنها معنی دار بود. آزمونهای شیمیایی نشان نشان دادند که افزایش میزان پنیر معطر و صمغ گوار پروتئین و ph را درپنیر تقلیدی تولید شده کاهش میدهد و اختلاف معنی داری درمیزانچربی نمک و رطوبت ایجاد نمی کند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.