دانلود بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از ضایعات چربی و پوست مرغ، و فراکسیونهای حاصل از جزء به جزء کردن خشک فایل ورد (word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از ضایعات چربی و پوست مرغ، و فراکسیونهای حاصل از جزء به جزء کردن خشک فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از ضایعات چربی و پوست مرغ، و فراکسیونهای حاصل از جزء به جزء کردن خشک فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از ضایعات چربی و پوست مرغ، و فراکسیونهای حاصل از جزء به جزء کردن خشک فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از ضایعات چربی و پوست مرغ، و فراکسیونهای حاصل از جزء به جزء کردن خشک فایل ورد (word) :


سال انتشار : 1389

نام کنفرانس یا همایش : همایش ملی مدیریت پسماندها و پسابهای کشاورزی

تعداد صفحات : 14

چکیده مقاله:

به منظور بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی چربی مرغ، فراکسیونهای حاصل از جزء به جزء کردن خشک ابتدا روغن از ضایعاتی مانند پوست و بافت چربی مرغ به روش خشک و با کمک بن ماری، استخراج شده سپس در دمای 25درجه جزء به جزء کردن صورت گرفت. زیرا در دمای بالاتر چربی به صورت مایع و در دماهای پایین تر چربی جامد است برای فراکسیون های جامد و مایع حاصل از جزء به جزء سازی خشک و روغن اصلی، خصوصیاتی مانند راندمان استخراج، ضریب شکست، اندیس صابونی، وزن مولکولی اسیدهای چرب، واندیس یدی به روش هانوس و میزان پایداری حرارتی اندازه گیری شد خصوصیات چربی مرغ با فراکسیونهای حاصل از جزء به جزء کردن خشک مقایسه شد. نتایج نشان داد که فراکسیون گیری به روش خشک نیز میتواند تاثیر معنی داری در سطح 0/01 برپارامترهایی مانند ضریب شکست، اندیس یدی، میزان پایداری حرارتی و راندمان بگذارد ولی اثر آن بر اندیس صابونی معنی دار نیست.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.