دانلود مقاله بررسی روند بهبود تغییرات ژنتیکی عملکرد دانه و صفات فنولوژیک در 15 رقم گندم نان معرفی شده از سال 1389در1309 فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی روند بهبود تغییرات ژنتیکی عملکرد دانه و صفات فنولوژیک در 15 رقم گندم نان معرفی شده از سال 1389در1309 فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی روند بهبود تغییرات ژنتیکی عملکرد دانه و صفات فنولوژیک در 15 رقم گندم نان معرفی شده از سال 1389در1309 فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1391
محل انتشار: دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران
تعداد صفحات: 7
چکیده:
به منظور بررسی روند بهبود تغییرات ژنتیکی عملکرد دانه و صفات فنولوژیک در 15 رقم گندم نان با عادت رشد زمستانه و بینابین معرفی شده از سال 1389-1309 در ایران، آزمایشی در سال زراعی 90-1389 در قالب طرح لوک های کامل تصادفی با 3 تکرار، در مزرعه تحقیقاتی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج انجام شد. نتایج تجزیه میانگین مربعات برای صفات مورد بررسی حاکی از ان بود که اختلاف بین ژنوتیپ ها برای اکثر صفات مورد بررسی در سطح احتمال آماری 1 درصد معنی دار بوده و بین ژنوتیپ ها از نظر این صفات، تنوع زیادی وجود داشت. میزان افزایش عملکرد دانه با تغییرات سال، 27 کیلوگرم در هر سال بود و ارقام قدیمی تر با میانگین شاخص برداشت 18/72 و ارقام جدیدتر با میانگین شاخص برداشت 28/08 به ترتیب کمترین و بیشترین شاخص برداشت را به خود اختصاص داده اند که نشان دهنده افزایش این صفت در ارقام جدیدتر بود و صفات تعداد روز تا ظهور سنبله و ارتفاع بوته در طول زمان و در ارقام جدیدتر کاهش نشان داد.