دانلود مقاله بررسی میزان رضایت زناشویی ازدواج های دانشجویی و عوامل موثر در آن فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی میزان رضایت زناشویی ازدواج های دانشجویی و عوامل موثر در آن فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی میزان رضایت زناشویی ازدواج های دانشجویی و عوامل موثر در آن فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله بررسی میزان رضایت زناشویی ازدواج های دانشجویی و عوامل موثر در آن فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1386 در نوآوری های مدیریت آموزشی (اندیشه های تازه در علوم تربیتی) از صفحه 27 تا 40 منتشر شده است.
نام: بررسی میزان رضایت زناشویی ازدواج های دانشجویی و عوامل موثر در آن
این مقاله دارای 14 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رضایت زناشویی
مقاله ازدواج دانشجویی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
پژوهش حاضر به منظور بررسی میزان رضایت زناشویی ازدواج های دانشجویی و عوامل موثر بر آن انجام شده است که در آن نقش جنسیت، رشته تحصیلی، هم زبانی، هم پایه بودن، سطح درآمد، فاصله سنی زوجین و در رضایت زناشویی دانشجویان مشمول این طرح مورد بررسی قرار گرفته است. از نظر هدف پژوهش کاربردی است که به روش غیرآزمایشی (علی – مقایسه ای) انجام شده است. حجم نمونه آماری برای هر یک از دو گروه آزمایشی و گواه 168 نفر منظور شده و ابزار تحقیق را دو پرسش نامه رضایت زناشویی ENRICH و پرسش نامه محقق ساخته تشکیل می دهد. برای تحلیل و بررسی داده ها از دو روش آمار توصیفی و استنباطی (آزمون t و (ANOVA استفاده شده است. نتایج حاصل از آزمون فرضیه های پژوهشی حاکی از آن است در نمونه مورد بررسی بین میانگین رضایت زناشویی در نوع ازدواج (ازدواج های دانشجویی و غیر دانشجویی)، جنسیت، هم زبان یا غیر هم زبان و سطح درآمد تفاوت معناداری وجود ندارد، اما این در بین میانگین رضایت زناشویی گروه نمونه با میانگین نظری جامعه، هم رشته یا غیر هم رشته بودن، در رشته های علوم انسانی با رشته های غیر علوم انسانی، هم پایه یا غیر هم پایه تحصیلی بودن و فاصله سنی زوجین تفاوت معنادار می باشد.