دانلود مقاله بررسی ساختار اسید چربی روغن ماهی کیلکا فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی ساختار اسید چربی روغن ماهی کیلکا فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی ساختار اسید چربی روغن ماهی کیلکا فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
فواید تغذیهای و درمانی اسیدهای چرب امگا – 3 باعث شدهاست پژوهشهای زیادی روی روغنهای دریایی انجام بگیرد.کیلکا یکی از فراوانترین گونههای ماهی دریای خزر است که از دسته ماهیهای چرب محسوب می شود. در پژوهش حاضرساختار اسید چربی روغن کیلکای ایران به روش کروماتوگرافی گازی تعیین و با اسیدهای چرب گونه مشابه از کشورهای ترکیه، پرو و آفریقای جنوبی مقایسه شد. نتایج نشان داد روغن کیلکای دریای خزر در میان سایر روغنهای گزارش شده، حایز جایگاه خوبی است.