دانلود مقاله کریپتوسپوریدیوزیس در مبتلایان به گاستروآنتریت در شهرستان های غرب استان مازندران (87در1386) فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله کریپتوسپوریدیوزیس در مبتلایان به گاستروآنتریت در شهرستان های غرب استان مازندران (87در1386) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کریپتوسپوریدیوزیس در مبتلایان به گاستروآنتریت در شهرستان های غرب استان مازندران (87در1386) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله کریپتوسپوریدیوزیس در مبتلایان به گاستروآنتریت در شهرستان های غرب استان مازندران (87در1386) فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1390 در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه 78 تا 86 منتشر شده است.
نام: کریپتوسپوریدیوزیس در مبتلایان به گاستروآنتریت در شهرستان های غرب استان مازندران (87-1386)
این مقاله دارای 9 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کریپتوسپوریدیوم
مقاله آنتروپاتوژن
مقاله گاستروآنتریت
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه: کریپتوسپوریدیوزیس یک نوع گاستروآنتریت انگلی است که در اثر تک یاخته کریپتوسپوریدیوم ایجاد می شود. استان مازندران به دلیل داشتن رطوبت بالا، بارندگی زیاد، فراوانی آب های سطحی و داشتن دامپروری های سنتی، توانایی بالقوه برای ابتلا به انواع بیماری های انگلی را دارد.
هدف: مطالعه به منظور تعیین فراوانی آنتروپاتوژن های انگلی و کریپتوسپوریدیوزیس در مبتلایان به گاستروآنتریت انجام شد.
مواد و روش ها: در این مطالعه تحلیلی، نمونه مدفوع از افراد دارای گاستروآنتریت و افراد سالم از مراکز بهداشتی غرب استان مازندران شامل شهرستان های چالوس، تنکابن و رامسر در سال های 87-1386 جمع آوری شد. نمونه ها با استفاده از کیت پاراسب و از طریق آزمایش مستقیم و روش های رنگ آمیزی اسید فست (AFS) و اورامین فنل فلوئورسانس (APF) آزمایش شدند. اطلاعات در پرسش نامه هر بیمارثبت و داده ها با آزمون های آماری تی و ANOVA تحلیل شدند.
یافته ها: شیوع آلودگی های انگلی دراین سه شهرستان 238% بود. بیش ترین موارد انگلی (143%) مربوط به ژیاردیا و پس از آن مربوط به میکروارگانیزم های غیر بیماری زا چون بلاستوسیستیس با 071% و آنتامبا کلی با 0245 آلودگی بود. در هیچ یک از نمونه ها انگل کریپتوسپوریدیوم دیده نشد.
نتیجه گیری: میزان پایین آلودگی های انگلی و کاهش محسوس آن و عدم وجود کریپتوسپوریدیوم در مقایسه با مطالعه های پیشین می تواند به علت افزایش آگاهی مردم، افزایش سطح بهداشتی جامعه، استفاده از آب شرب سالم، تماس کم تر با حیوانات و بهسازی محیط در این مناطق نسبت به سال های گذشته باشد.