دانلود مقاله بررسی و شناسایی تنوع زیستی فونستیک و فلورستیک منطقه حفاظت شده دینار کوه در استان ایلام فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی و شناسایی تنوع زیستی فونستیک و فلورستیک منطقه حفاظت شده دینار کوه در استان ایلام فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی و شناسایی تنوع زیستی فونستیک و فلورستیک منطقه حفاظت شده دینار کوه در استان ایلام فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی و شناسایی تنوع زیستی فونستیک و فلورستیک منطقه حفاظت شده دینار کوه در استان ایلام فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی و شناسایی تنوع زیستی فونستیک و فلورستیک منطقه حفاظت شده دینار کوه در استان ایلام فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: دومین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست

تعداد صفحات: 13

چکیده:

روند تکامل حفاظت از نظر شکل و مضمون با رشد دانش اکولوژی بی ارتباط نیست. به همین دلیل نخستین اشکال عملی حفاظت از طبیعت و منابع زنده بصورت پارک های ملی و مناطق حفاظت شده ابتدا در کشورهای غرب که خاستگاه اصلی دانش اکولوژی و شکوفایی آن به شمار می رود بکار گرفته شده و سپس در بقیه کشورهای جهان توسعه پیدا کردند. در کشورمان ایران در سال 1352 سازمان حفاظت محیط زیست در پی استاندارد کردن تعاریف، معیارهای انتخاب و مدیریت مناطق با IUCN و تصویب قوانین مناسب برای آنها، ویزگی های مناطق کشورمان در جهار طبقه کلی پارک های ملی، پناهگاه های حیات وحش، مناطق حفاظت شده و آثار طبیعی ملی توصیف کرد. منطقه حفاظت شده دینار کوه جزء مناطق کوهستانی به شمار می آید و در مختصات 47 درجه و 30 دقیقه طول شرقی و 32 درجه و 50 دقیقه تا 33 درجه و 8 دقیقه عرض شمالی در شهرستان آبدان از توابع استان ایلام واقع شده است. این منطقه یکی از دو قسمت تفکیک شده رشته کوه های زاگرس در جنوب غربی کشور واقع شده است و دارای تنوع گونه ای فونستیک و فلورستیک غنی می باشد کهب رخی از این گونه ها بومی بوده و برخی از آنها در خطر انقراض و یا در بحران انقراض قرار گرفته اند. در این مقاله می کوشیم، تنوع زیستی فونستیک و فلورستیک را در این منطقه بررسی نمائیم.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.