دانلود مقاله بررسی اثرات شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ای سه رقم اصلاح شده جو ایران فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی اثرات شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ای سه رقم اصلاح شده جو ایران فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثرات شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ای سه رقم اصلاح شده جو ایران فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثرات شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ای سه رقم اصلاح شده جو ایران فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثرات شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ای سه رقم اصلاح شده جو ایران فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات

تعداد صفحات: 1

چکیده:

یکی از مهم ترین عوامل محدود کننده محیطی برای جوانه زدن بذر شوری است زیرا وجود بیش از حد نمکهای محلول در خاک ممکن است مانع جوانه زدن بذر شود . با آزمون جوانه زنی در محیطی باشوری معین می توان گونه های متحمل به شوری را شناخت. لذا به همین منظور آزمایشی بصورت فا کتوریل در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی در سه تکرار و چهار تیمار شوری (0، 100، 200 و 300 میلی مول نمک کلرید سدیم ) برروی سه رقم جو اصلاح شده (والفجر ، ما کویی، و گرگان 4) در موسسه بیوتکنولو ژی گیاهی ایران اجراء گردید . دراینآزمایش درصد جوانه زنی، طول، وزن تر وخش ک ریشه اولیه و محور روی لپه اندازه گیری و نتایج بشرح ذیل ارائه گردید . بیشترین درصد جوانه زنی در سطح شوری ( 300 میلی مول کلرید سدیم ) وبیشترین میزان ازنظر طول ریشه اولیه و محور روی لپه به ترتیب 5/77 و 6/48 سانتی متر از رقم ما کویی حاصل شد طول محور روی لپه نسبت به طول ریشه اولیه بیشتر تحت تاثیرشوری قرار گرفت که از تیمار 100 میلی مول کلرید سدیم کاهش 2/5 درصد طول ریشه اولیه و کاهش 33/5 درصد طول محور روی لپه بدست آمد . بیشترین عمل ک رد از نظر وزن تر وخشک ریشه اولیه وزن تر محور روی لپه از رقم ما کویی بدست آمد . با افزایش تنش شوری کاهش معنی داری بر روی وزن خشک محور روی لپه مشاهده شد . رقم گرگان 4 با 69/7 گرم نسبت به ارقام دیگر مشاهده گردید. عملکرد وزن خش ک محور روی لپ ه از تیمار 100 میلی مول کلرید سدیم نسبت به شاهد 25 درصد کاهش داشت.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.