دانلود مقاله بررسی اثرات روشهای کشت ارگانیک برخصوصیات خاک و عملکرد محصول گوجه فرنگی فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثرات روشهای کشت ارگانیک برخصوصیات خاک و عملکرد محصول گوجه فرنگی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثرات روشهای کشت ارگانیک برخصوصیات خاک و عملکرد محصول گوجه فرنگی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی مدیریت کشاورزی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
حفاظت خاک بعنوان یک موجود زنده واحد یکی از اصلیت رین هدف در کشت ارگانیک مدنظر قرارمیگیرد استفاده ازکودهای شیمیایی به مقدار زیاد در روشهای کشت مرسوم گوجه فرنگی باعث آلودگی آب و خاک می شود و سلامت خاک نیز دراین روند تحت تاثیر قرا رمیگیرد و مقدار قابل جذب بعضی از ریزمغذی ها پس از مدتی در خاک کاهش مییابد در اثر این عومال تولید کشاورزان هرساله کمتر می شودروشهای کشت ارگانیک برای تولید گوجه فرنگی مانند کشت گیاهان پوششی و روشهای خاک ورزی حفاظتی می توانند با بهبود خصوصیات خاک عملکرد محصولات گوجه فرنگی را افزایش دهند بدین منظور آزمایشی در سال زراعی 89-88 در شهرستان گنبد کاووس بصورت طرح کرتهای خرد شده با طرح پایه مربع لاتین و در سه تکرار انجام شد روشهای خاکورزی حفاظتی به عنوان فاکتور اصلی بی خاک ورزی دیسک، کولتیواتور مزرعه و کشت گیاهان پوششی به عنوان فاکتور فرعی جو، شبدر و کشت مخلوط جو و شبدر درنظر گرفته شد.