دانلود مقاله بررسی مقاومت به شوری گندم در مرحله گیاهچه با استفاده از رنگیزههای فتوسنتزی و پراکسیداسیون لیپیدی فایل ورد (word) دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی مقاومت به شوری گندم در مرحله گیاهچه با استفاده از رنگیزههای فتوسنتزی و پراکسیداسیون لیپیدی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی مقاومت به شوری گندم در مرحله گیاهچه با استفاده از رنگیزههای فتوسنتزی و پراکسیداسیون لیپیدی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1388
محل انتشار: اولین کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه ای
تعداد صفحات: 2
چکیده:
شوری از رایجترین عوامل محدود کننده رشد گیاهان میباشد. این پژوهش به منظور بررسی تاثیر شوری بر برگ ارقام مختلف گندم در مرحله گیاهچه با استفاده از اجزای کلروفیل و شاخص MDA در محیط کشت هی دروپونیک صورت گرفت . نتایج نشان داد که با اعمال تنش شوری در ارقام متحمل میزان رنگیزههای فتوسنتزی افزایش و میزان پراکسیداسیون لیپیدها کاهش مییابد. بعلاوه، دادههای حاصل از رنگیزههای فتوسنتزی و پراکسیداسیون لیپیدی در تنش شوری نتایج یکدیگر را تائید کردند. در نهایت ارقام چمران، شعله، سرخ تخم و مصر 499 به عنوان ارقام متحمل و ارقام نی ک نژاد و سوریه371 به عنوان ارقام حساس شناخته شدند.