دانلود مقاله ارزیابی گلخانه ای تأثیر اسیدهای آلی سنتزی بر عصاره کشی گیاهی روی به وسیله اسفناج در یک خاک آهکی فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزیابی گلخانه ای تأثیر اسیدهای آلی سنتزی بر عصاره کشی گیاهی روی به وسیله اسفناج در یک خاک آهکی فایل ورد (word) دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی گلخانه ای تأثیر اسیدهای آلی سنتزی بر عصاره کشی گیاهی روی به وسیله اسفناج در یک خاک آهکی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی گلخانه ای تأثیر اسیدهای آلی سنتزی بر عصاره کشی گیاهی روی به وسیله اسفناج در یک خاک آهکی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی گلخانه ای تأثیر اسیدهای آلی سنتزی بر عصاره کشی گیاهی روی به وسیله اسفناج در یک خاک آهکی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: دهمین کنگره علوم خاک ایران

تعداد صفحات: 2

چکیده:

آلودگی خاکها به فلزات سنگین یک نگرانی مهم زیست محیطی در سراسر جهان است . افزایش روی در خاک به فعالیتهای بشری بویژه استخراج معادن، انتشار گازهای صنعتی، نشت یا دفن ضایعات صنعتی، کاربرد لجن فاضلاب، در خاک های زراعی، و کاربرد کودها و آفت کشها ربط داده شده است ( کابتا – پندیاس و پندیاس، ).1989 گیاه پالایی عبارتست از یک تکنولوژی با هزینه کم با استفاده از گیاهان به منظور خارج کردن، نگهداری و بی اثر کردن آلاینده های زیست محیطی نظیر فلزات سنگین، عناصر کمیاب، ترکیبات آلی نفتی، و مواد رادیو اکتیو در خاک و آب ( ناسکیمنتو و همکاران، ).2006 گیاهانی که به این منظور استفاده می شوند در اصطلاح بیش انباشتگر نامیده می شوند که قادرند تا 100 برابر گیاهان معمولی عناصر سنگین را جذب نمایند ( لاسات، ).2000 عصاره کشی گیاهی تحریک شده به صورت شیمیایی یکی از روشهای گیاه پالایی است که به منظور تحریک تجمع فلزات بوسیله گیاهان دارای بایومس بالا گسترش یافته است . کلاتهای سنتزی کارایی بالایی برای چنین هدفی نشان داده اند هرچند خطر جدی ایجاد مقادیر بسیار زیاد از فلزات محلول در کاربرد مزرعه ای این ترکیبات وجود دارد . در عین حال کاربرد ترکیبات طبیعی مانند اسیدهای آلی با وزن ملکولی کم که به راحتی قابل تجزیه زیستی هستند از کاربرد کلاتهای سنتزی برای افزایش عصاره کشی گیاهی بهتر است ( ناسکیمنتو و همکاران، ).2006 اسیدهای آلی در بدست آوردن
عناصر غذایی توسط گیاه و رشد گیاه به وسیله افزایش پویایی این عناصر و سمیت زدایی عناصری مانند آلومینیومنقش دارند ( سندن و همکاران، ).2005 بنابراین افزایش آلودگی خاکها ونقش اسیدهای آلی در افزایش عصاره کشی گیاهی این فلزات سنگین توسط گیاه و وجود اطلاعات محدود در مورد عنصر روی دراین زمینه، اهمیت مطالعه دراین رابطه ضروری به نظر می رسد .


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.