دانلود مقاله بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در علوم غذایی و تغذیه از صفحه 52 تا 58 منتشر شده است.
نام: بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران
این مقاله دارای 7 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خمیر مرغ
مقاله ویژگیهای میکروبی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: تحقیقات صنعتی همواره به دنبال روش هایی برای افزایش راندمان تولید است. فرآیند جداسازی مکانیکی، فن آوری است که در صنعت برای به دست آوردن حداکثر گوشت از استخوان هایی که قبلا بخش ماهیچه ای آن جداسازی شده است، کاربرد دارد. گوشتی که به این ترتیب از لاشه مرغ به دست می آید گوشت جداسازی شده مکانیکی مرغ یا خمیر مرغ نامیده می شود. خمیر مرغ به عنوان یکی از مواد اولیه در فرمولاسیون سوسیس و کالباس در ایران استفاده می شود.
مواد و روش ها: در این تحقیق 50 نمونه خمیر مرغ، در حین تولید در دستگاه استخوان گیر کارخانه های تولید کننده سوسیس و کالباس استان تهران، جمع آوری گردید. نمونه های خمیر مرغ به سرعت و در دمای سرد به آزمایشگاه انتقال داده شد و ویژگیهای میکروبی آن مطابق استاندارد ایران آزمون گردید. ویژگیهای میکروبی شامل شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت، اشریشیاکلی و شمارش کلی میکروارگانیسم ها و جستجوی سالمونلا بود.
یافته ها: نتایج نشان داد که 27 نمونه خمیر مرغ مطابق استاندارد ملی ایران و 23 نمونه در فاکتورهایی چون 38% در فاکتور شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت، 24% در فاکتور شمارش اشریشیاکلی، 18% در فاکتور شمارش کلی میکروارگانیسم، 12% جداسازی سالمونلا با استاندارد مغایرت دارد.
نتیجه گیری: با توجه به بار آلودگی نمونه های خمیر مرغ، توصیه می شود از خمیر مرغ در فرمولاسیون فرآورده های گوشتی فاقد پروسه حرارتی استفاده نشود.