دانلود مقاله ایمنی غذایی فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ایمنی غذایی فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ایمنی غذایی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ایمنی غذایی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ایمنی غذایی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
موضوع امنیت غذایی و مراقبت از سلامت انسان ها از دیرباز مورد توجه بشر بوده ا ست. امنیت غذایی علاوه بر موجود بودن غذا، دسترسی به آن، پایداری در عرضه و دریافت غذا شامل بهره مندی از غذای سالم و با کیفیت و به عبارتی توجه به ایمنی غذایی نیز می شود. در این مطالعهاز روش کتابخانه ای و از منابع الکترونیکی و چاپی بهره گرفته شد. به کارگیری سلاح های بیولوژیک (استفاده از باکتری های سیاه زخم و ریسین)، رهاسازی مواد زیستی، شیمیایی یا رادیو اکتیو به منابع غذایی و آب در یک حمله تروریستی به عنوان تروریسم غذایی مطرح است. هدف بیوتروریسم آسیب به کشاورزی و صنایع مربوط به آن است. آلوده شدن مواد غذایی توسط میکروب ها، سموم و مواد شیمیایی و فلزات سنگین در مزرعه، حمل و نقل و حین فرآوری، آماده سازی در رستوران ها اتفاق می افتد. این آلودگی ها سبب ایجاد بیماریها و در نهایت مرگ و میر، آسیب به تجارت و کسب و کار، تولیدات مواد غذایی و صنایع کشاورزی می شود. امروزه قوانین جدید در کشورهای توسعه یافته درباره تروریسم غذایی به پرداخت هزینه محصولات، هزینه های مربوط به تحقیقات، هزینه پرورش محصولات تخریب شده، هزینه نگهداری مزارع تحقیقاتی و تخمین ارزش محصولات برای اهداف غیر تغذیه ای حکم می کند. اقدامات پیشگیرانه باید برای کاهش آلودگی های مواد غذایی در مراحل فرآوری مواد غذایی، خرده فروشی و حمل و نقل صورت گیرد. از این بررسی مشخص گردید، لازم است آموزش گام به گام برای کارکنان برای انتقال کالاها، آموزش بازرسان و مدیران و تمامی افراد که به مواد غذایی دسترسی دارند انجام پذیرد. اقدامات پیشگیرانه همچون پیشگیری از آلودگی محصولات در بخش تجارت که بر عهده بازرگانان بوده، وضع قوانین سخت گیرانه و اجرای آن به دست دولت، ضبط محصولات آلوده، تعطیلی کارخانجات و مجازات کارخانه دار در جهت پیشرفت در سلامت و امنیت غذایی انجام پذیرد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.