دانلود مقاله فرمولاسیون ماست طعم دار توت فرنگی با استفاده از عصاره چغندر قرمز بعنوان منبع رنگ دانه طبیعی و فراسودمند فایل ورد (


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله فرمولاسیون ماست طعم دار توت فرنگی با استفاده از عصاره چغندر قرمز بعنوان منبع رنگ دانه طبیعی و فراسودمند فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله فرمولاسیون ماست طعم دار توت فرنگی با استفاده از عصاره چغندر قرمز بعنوان منبع رنگ دانه طبیعی و فراسودمند فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله فرمولاسیون ماست طعم دار توت فرنگی با استفاده از عصاره چغندر قرمز بعنوان منبع رنگ دانه طبیعی و فراسودمند فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله فرمولاسیون ماست طعم دار توت فرنگی با استفاده از عصاره چغندر قرمز بعنوان منبع رنگ دانه طبیعی و فراسودمند فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: 8

چکیده:

در این پژوهش از عصاره چغندر قرمز، بعنوان منبع رنگ دانه قزمز طبیعی و حاوی ترکیبات فنوولی کوه تاثیرات سلامتی بخشی بر بدن دارند، جهت فرمولاسیون ماست طعم دار توت فرنگی قالبی پرچرب استفاده شد و ویژگی های حسی، مقدار ترکیبات فنولی محلول در آب و فعالیت آنتی اکسیدانی ماست طعم دار بهینه شوده و ماست ساده طی 12 روز نگهداری بررسیشد. مشخصشد که استفاده از 6% عصواره طعموی تووت فرنگوی و 1% عصاره چغندر قرمز حالت بهینه میباشد و پذیرش آن بطور معنیداری بیشتر از ماست ساده میباشد. ترکیبات فنولی و ترکیبات آنتی اکسیدانی ماست طعم دار در مدت نگهداری بیشتر از ماست ساده بود که نشان میدهد میتوان از رنگدانه چغندر قرمز در تهیه ماست طعمدار توتفرنگی قالبی با ویژگیهای حسوی مطلووب و حواوی ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتر نسبت به ماست ساده، استفاده کرد


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.