دانلود مقاله بررسی نقش و اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک درصنایع غذایی فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی نقش و اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک درصنایع غذایی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی نقش و اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک درصنایع غذایی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات: 8
چکیده:
درجهان امروزعده کثیری ازمردم به دلیل اطلاع و اگاهی ازخواص مفید موادغذایی سالم و قوی سعی دارند خودرا بایک شیوه زندگی تغذیه ای مناسب مطابقت دهند درسالهای اخیر تغذیه بهینه یکی ازمهمترین دغدغه های مسئولین و محققن مرتبط علوم صنایع غذایی می باشند امروزه مقبولیت و مصرف فراورده های پروبیوتیک درکشورهای جهان به ویژه اروپا ایالات متحده و ژاپن رواج چشمگیریافته است طوریکه بیش از90فراورده غذایی پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدفیلوس و بیفیدوباکتریوم ها درسرتاسر جهان تولید میشوند بیش از53فراورده لبنی پروبیوتیک درژاپن به مصرف می رسد بیشتر ماستهای تولید شده دربازارهای امریکا پس ازدهه 1970 حاوی باکتری ل.اسیدوفیلوس هستند پروبیوتیک مکمل غذایی متشکل ازمیکروارگانیسم های زنده غیربیماریزا ومفید می باشند که مصرف آن به دلیل تغییر مطلوب درتوازن میکروبی روده اثرات مفیدی درمصرف کننده می گذارد واژه پروبیوتیک به معنی برای زندگی اززبان یونانی مشتق شده است این واژه به منظور توضیح موادترشحی به وسیله یک میکروارگانیسم که رشد یک میکروارگانیسم دیگر را تحریک می کند استفاده شد و بنابراین متضاد واژه انتی بیوتیک است