دانلود مقاله کاربزدهای فناوری نانو در صنایع غذایی فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله کاربزدهای فناوری نانو در صنایع غذایی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کاربزدهای فناوری نانو در صنایع غذایی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
یکی از مهمترین بخشهای صنعت کشورها صنعت غذایی است که ارتباط تنگاتنگی باامنیت غذایی افراد جامعه دارد. افزایش جمعیت و گسترش شهرنشینی و افزایش سطح درآمد سرانه نیاز به غذاهای فرآیندی را روز به روز افزایش داده است.از این رو استفاده از فناوری های ن وین از جمله نانوتکنولوژی در این صنعت مورد توجه محافل علمی و صنعتی جهان قرار گرفته است. این روش به دلیل احتمال بهبود در کیفیت و مزه غذا همچنین به علت صرفه جویی در پخت و پز و بسته بندی آن و برتری در رعایت اصول ایمنی و حفظ غذا در دراز مدت مورد توجه جامعه صنایع غذایی جهان واقع شده است. لذا در این پژوهش سعی شده است به کاربرد این علم در صنایع غذایی پرداخته شود و جنبه های مختلف این تأثیر گذاری مورد بررسی قرار گیرد.