دانلود بررسی اثر ضد پلاسمیدی عصاره های آبی والکلی (با حلال های اتانولی و دی متیل سولفو اکساید) بره موم کردستان بر باکتری سودومون


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی اثر ضد پلاسمیدی عصاره های آبی والکلی (با حلال های اتانولی و دی متیل سولفو اکساید) بره موم کردستان بر باکتری سودوموناس آئروژینوزا مقاوم به آنتی بیوتیک فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی اثر ضد پلاسمیدی عصاره های آبی والکلی (با حلال های اتانولی و دی متیل سولفو اکساید) بره موم کردستان بر باکتری سودوموناس آئروژینوزا مقاوم به آنتی بیوتیک فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی اثر ضد پلاسمیدی عصاره های آبی والکلی (با حلال های اتانولی و دی متیل سولفو اکساید) بره موم کردستان بر باکتری سودوموناس آئروژینوزا مقاوم به آنتی بیوتیک فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود بررسی اثر ضد پلاسمیدی عصاره های آبی والکلی (با حلال های اتانولی و دی متیل سولفو اکساید) بره موم کردستان بر باکتری سودوموناس آئروژینوزا مقاوم به آنتی بیوتیک فایل ورد (word) :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : سومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در علوم، مهندسی و تکنولوژی

تعداد صفحات : 10

چکیده مقاله:

پیچیدگی درمان بیماریهای عفونی ناشی از مقاوم شدن تعداد بی شماری از میکروب ها به انواع آنتی بیوتیک هانیاز به استفاده از فراورده های طبیعی حاوی اثرات ضد باکتریای را افزایش داده ، یکی از این فراورده ها بره موم است . دراین پژوهش خاصیت ضد باکتریایی عصاره های آبی و الکلی بره موم روی باکتری سودوموناس ائروژینوزا عامل انواع مختلفی از عفونت های مقاوم به آنتی بیوتیک مورد مطالعه قرار گرفته است.به این منظوربره موم کندوهای زنبور عسل مناطق مختلف استان کردستانجمع اوری ودر ازمایشگاه با استفاده از اتانول 70درصد از انها عصاره گیری به عمل آمد و سپس باکتری سودوموناس ائروژینوزا را در محیط اختصاصی کشت داده و با استفاده از روش رقت در براث و انتی بیو گرام تحت تاثیر رقت های مختلف عصاره های ابی و الکلی بره موم قرار داده شد.در روش رقت در براث به ترتیب برای عصاره ابی و الکلی با حلال اتانول و دی متیل سولفو اکساید غلضت های 2.62،0.656 و1.32 میلی گرم در میلی لیترو بالاتر باعث مهار کامل رشد باکتری مذکور شده و در روش انتی بیو گرام دیسک حاوی 5.25 میلی گرم در دیسک باعث ایجاد هاله ی عدم رشد به قطر 15 میلی متر گردید. به این ترتیب حداقل غلطت مهار کنندگی رشد (MIC) عصاره الکلی با حلال اتانول برای باکتری سودوموناس ائروژینوزا 0.656 میلی گرم در میلی لیتر در نظر گرفته شد که نشان دهنده ی اثرات ضد باکتریای بهتر عصاره الکلی بره موم تولیدی برخی از مناطق کردستان روی باکتری سودوموناس ائروژینوزا می باشد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.