دانلود مقاله بررسی میزان همبستگی بین ویژگی های موضوعی (اجزای تمایلات اخلاقی) اثر گذار بر حساسیت اخلاقیحسابرسان فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی میزان همبستگی بین ویژگی های موضوعی (اجزای تمایلات اخلاقی) اثر گذار بر حساسیت اخلاقیحسابرسان فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی میزان همبستگی بین ویژگی های موضوعی (اجزای تمایلات اخلاقی) اثر گذار بر حساسیت اخلاقیحسابرسان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی میزان همبستگی بین ویژگی های موضوعی (اجزای تمایلات اخلاقی) اثر گذار بر حساسیت اخلاقیحسابرسان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی میزان همبستگی بین ویژگی های موضوعی (اجزای تمایلات اخلاقی) اثر گذار بر حساسیت اخلاقیحسابرسان فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی حسابداری، مدیریت مالی و سرمایه گذاری
تعداد صفحات: 15
چکیده:
رسوایی های مالی موسسه های بزرگ و معتبری نظیر انرون-وردکام و ارتور اندرسون میزان اعتماد عموم را نسبت به توانایی حسابرسان در انجامعملیات حسابرسی صادقانه همراه با عینیت و یکپارچگی به میزان چشم گیری کاهش داده است. رشد روز افزون شمار فساد های اخلاقی در شرکت هاباعث افزایش میزان آگاهی های سازمان ها در مورد تصمیم گیری اخلاقی گردیده است. البته تصمیم گیری در حسابرسی مشکل است زیرا در اینحرفه تصمیمات اخلاقی و فنی در هم آمیخته و به آسانی قابل تشخیص نیست.به منظور درک بهتر فرایند تصمیم گیری اخلاقی توسط افراد حسابرس این تحقیق متمایز از مطالعات گذشته که بر ویژگی های فردی تمرکز مینمودند به بررسی ویژگی هایی پرداخت که مربوط به خود موضوعات اخلاقی هستند و از آن ها می توان به میزان حساسیت اخلاقی حسابرسان پی برد. این ویژگی ها ساختار تمایلات اخلاقی نامیده می شود که توسط جونز (1991) معرفی گردیدند. تعداد 150 پرسش نامه به صورت دستی و الکترونیک ارسال گردید که از این تعداد 109 پرسش نامه قابل استفاده به دست آمد. این پرسش نامه ها که از سه سناریو تشکیل یافته بودند اجزایتمایلات اخلاقی را اندازه گیری می کردند. روش استفاده شده در تجزیه و تحلیل داده ها شامل آمارهای توصیفی و آزمون همبستگی اسپیرمن بودند.در تحقیق حاضر، نتایج نشان دادند که حسابرسان به طور کلی نسبت به موضوعات اخلاقی مطرح شده در سناریوها دارای حساسیت (آگاهی) می باشند. هم چنین نتایج تجزیه و تحلیل همبستگی نشان دادند که رابطه بین اکثر اجزای تمایلات اخلاقی مثبت و معنادار می باشد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.