دانلود تاثیر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی بر عملکرد و خصوصیات زایشی آفتابگردان (Helianthus annuus L.) فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود تاثیر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی بر عملکرد و خصوصیات زایشی آفتابگردان (Helianthus annuus L.) فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تاثیر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی بر عملکرد و خصوصیات زایشی آفتابگردان (Helianthus annuus L.) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تاثیر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی بر عملکرد و خصوصیات زایشی آفتابگردان (Helianthus annuus L.) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تاثیر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی بر عملکرد و خصوصیات زایشی آفتابگردان (Helianthus annuus L.) فایل ورد (word) :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : سومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی

تعداد صفحات : 14

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی بر عملکرد و خصوصیات زایشی آفتابگردان، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند در سال 1389 انجام شد. فاکتورهای آزمایش شامل 4 سطح کود اوره (50، 100، 150 و 200 کیلوگرم در هکتار)، 2 سطح کود دامی (0 و 30 تن در هکتار) و 2 سطح کود بیولوژیک نیتروکسین (تلقیح بذر و عدم تلقیح بذر) بود. نتایج نشان داد که مصرف کود های نیتروکسین، دامی و اوره باعث افزایش معنی دار وزن خشک طبق، قطر طبق، تعداد دانه در طبق، وزن هزار دانه، عملکرد دانه شدند. با مصرف کود نیتروکسین و کود دامی عملکرد دانه به مقدار 3840 و 3725 کیلوگرم در هکتار بدست آمد که نسبت به حالت عدم مصرف 28 و 20 درصد افزایش داشت. با مصرف 200 کیلوگرم کود اوره در هکتار عملکرد دانه به مقدار 3690 کیلوگرم در هکتار بدست آمد. اثرات دوگانه ی تمام تیمارها بر وزن طبق معنی دار بود. نتایج همچنین نشان داد که اثرات متقابل تیمارهای آزمایشی بر قطر طبق، تعداد دانه در طبق، وزن هزار دانه و عملکرد دانه معنی-دار بود. با بکارگیری کود بیولوژیک نیتروکسین و کود دامی می توان با مصرف کمتر کود اوره، عملکرد دانه بیشتری نسبت به مصرف بالاتر همین کود تولید کرد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.