دانلود طراحی سیستم فتوولتائیک متصل به شبکه برای مصرف خانگی به کمک نرمافزار Homer Energy در شهر کرمان فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود طراحی سیستم فتوولتائیک متصل به شبکه برای مصرف خانگی به کمک نرمافزار Homer Energy در شهر کرمان فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود طراحی سیستم فتوولتائیک متصل به شبکه برای مصرف خانگی به کمک نرمافزار Homer Energy در شهر کرمان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود طراحی سیستم فتوولتائیک متصل به شبکه برای مصرف خانگی به کمک نرمافزار Homer Energy در شهر کرمان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود طراحی سیستم فتوولتائیک متصل به شبکه برای مصرف خانگی به کمک نرمافزار Homer Energy در شهر کرمان فایل ورد (word) :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در سیستم های مهندسی انرژی، آب و محیط زیست

تعداد صفحات : 7

چکیده مقاله:

استفاده بیش از حد از سوختهای فسیلی در جهت تولید برق باعث آلودگیهای زیست محیطی و نیز خطر به اتمام رسیدن این منبع محدود را در پی دارد.منابع انرژی تجدیدپذیر مانند: انرژی خورشیدی، انرژی بادی، انرژی آبی، انرژی زمین گرمایی، سوختهای زیستی و سایر، جایگزین مناسبی برای سوختهایفسیلی میباشند. امروزه انرژی خورشیدی به عنوان یک منبع پاک و بدون تولید آلودگی و سازگار با محیط برای تولید برق معرفی میشود. اغلب مطالعاتقبلی، تولید برق از انرژی خورشیدی را به وسیله سیستمهای ترکیبی فتوولتائیک و توربین بادی بدون اتصال به شبکه و با اتصال به شبکه مورد بررسی قرار دادهاند. ولی در این مطالعه ما تولید برق برای یک مصرف کننده خانگی معمولی در شهر کرمان فقط با استفاده از سیستم فتوولتائیک متصل به شبکه را مورد بررسی قرار دادهایم. بدین صورت که در این طرح برای هر مصرفکننده یک سیستم فتوولتائیک که به شبکه برق ورودی خانه متصل است در نظر گرفته شده است. میزان برق مصرفی روزانه این خانواده 12 کیلو وات در نظر گرفته شده است. سیستم فتوولتائیک مورد استفاده شامل پنلهای خورشیدی، مبدل و باتریمیباشد. جهت ارزیابی و امکانسنجی اقتصادی این طرح از نرم افزار هومر 1 که توسط وزارت انرژی آمریکا برای استفاده و امکانسنجی انرژی های تجدیدپذیرطراحی شده است استفاده کردهایم. در آخر نرمافزار هومر دادههای ورودی را تجزیه و تحلیل کرده و یک مدل بهینه، هزینه اجرا و نیز اجزای تشکیل دهنده طرح را مشخص میکند. در انتهای مقاله نیز پیشنهادهایی عملی برای کاربردی کردن این طرح ارائه شده است.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.