دانلود مقاله تاثیر تمرینات ورزشی منظم و مستمر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان اریتروسیتی و استرس اکسیداتیو در بازیکنان جوان فوتبال فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیر تمرینات ورزشی منظم و مستمر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان اریتروسیتی و استرس اکسیداتیو در بازیکنان جوان فوتبال فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر تمرینات ورزشی منظم و مستمر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان اریتروسیتی و استرس اکسیداتیو در بازیکنان جوان فوتبال فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله تاثیر تمرینات ورزشی منظم و مستمر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان اریتروسیتی و استرس اکسیداتیو در بازیکنان جوان فوتبال فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در مرداد 1389 در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه 22 تا 32 منتشر شده است.
نام: تاثیر تمرینات ورزشی منظم و مستمر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان اریتروسیتی و استرس اکسیداتیو در بازیکنان جوان فوتبال
این مقاله دارای 11 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استرس اکسیداتیو
مقاله آنزیم های آنتی اکسیدانی
مقاله تمرینات منظم و مستمر
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: فعالیت های بدنی شدید سبب تولید استرس اکسیداتیو می شود. در سلول های بدن بر علیه گونه های اکسیژن فعال شده(Reactive Oxygen Species-ROS) و رادیکال های اکسیژن تولید شده، سیستم های دفاع آنزیمی و غیر آنزیمی وجود دارد. با توجه به افزایش مصرف اکسیژن در تمرینات هوازی در مقایسه با تمرینات بی هوازی به میزان 10 الی 200 برابر بیشتر از زمان استراحت، متابولیسم سلولی افزایش می یابد؛ و تولید استرس اکسیداتیو نیز افزایش می یابد. به دنبال فعالیت های ورزشی وافزایش استرس اکسیداتیو، آیا فعالیت سیتم های دفاع سلولی نیز افزایش می یابد؟ هدف از این تحقیق، بررسی اثرات 8 هفته تمرینات منظم و مستمر بر میزان فعالیت آنتی اکسیدان تام (Total Antioxidant-TAC)، سوپر اکسید دیسموتاز (Super Oxide Dismutase-SOD)، گلوتاتیون پر اکسیداز(Glutathione Peroxidase-GSH-px) اریتروسیتی و مقادیر مالون دی آلدئید(Malone Dialdehyde-MDA) شاخص پراکسیداسیون غشا لیپیدی اریتروسیت ها در بازیکنان جوان فوتبال بوده است.
روش کار: این مطالعه نیمه تجربی از نوع مداخله ای بوده و 32 مرد جوان سالم 14 الی 17 ساله که فعالیت بدنی برنامه ریزی شده ای نداشتند، انتخاب و به طور تصادفی به دو گروه تجربی و کنترل تقسیم شدند. گروه تجربی طبق برنامه هشت هفته تمرین کردند. نمونه های خونی جهت تعیین مقادیر TAC، SOD،GSH-px و MDA ناشتا در دو مرحله گرفته شد. جهت آنالیز داده ها از آزمون آماری t ویژه گروه های همبسته استفاده شد. کلیه محاسبات آماری از طریق نرم افزار SPSS V.15 انجام شد و اشکال نیز با استفاده از نرم افزار EXCELترسیم گشت.
یافته ها: در پایان تمرینات در گروه تجربی، توان هوازی و بی هوازی (P<0.000)،MDA, SOD پس از هشت هفته تمرین افزایش معنی دار به ترتیب (P<0.000) و (P<0.00) یافت؛ در حالی که TAC پس از هشت هفته تمرین کاهش معنی دار (P<0.05) و GSH-px افزایش غیر معنی داری یافت.
نتیجه گیری: تمرینات ورزشی سبب افزایش استرس اکسیداتیو شده و همزمان با آن فعالیت آنتی اکسیدان سوپر اکسید دیسموتاز اریتروسیتی نیز افزایش یافته که کاهش میزان پر اکسیداسیون لیپیدی غشا اریتروسیت ها را به دنبال دارد. احتمالا تمرینات ورزشی، افراد را در مقابل استرس اکسیداتیو ها مقاوم تر ساخته و زندگی سالمی را تامین می کند.