دانلود مقاله بررسی خاصیت آنتی باکتریایی عصاره گیاه دارویی رزماری Rosmarinus officinalis بر برخی سویه های باکتری گرم مثبت و منفی


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی خاصیت آنتی باکتریایی عصاره گیاه دارویی رزماری Rosmarinus officinalis بر برخی سویه های باکتری گرم مثبت و منفی فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی خاصیت آنتی باکتریایی عصاره گیاه دارویی رزماری Rosmarinus officinalis بر برخی سویه های باکتری گرم مثبت و منفی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی خاصیت آنتی باکتریایی عصاره گیاه دارویی رزماری Rosmarinus officinalis بر برخی سویه های باکتری گرم مثبت و منفی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی خاصیت آنتی باکتریایی عصاره گیاه دارویی رزماری Rosmarinus officinalis بر برخی سویه های باکتری گرم مثبت و منفی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
قاسم حسام پور – کارشناس ارشد علوم باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

چکیده:
بررسی خاصیت آنتی باکتریایی عصارههای گیاهی به دلیل توسعه و رشد سویه های مقاوم باکتریها امروزه به شدت مورد توجه قرار گرفته است. پژوهش حاضر به منظور بررسی خاصیت آنتی باکتریایی عصاره برگی گیاه دارویی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر باکتری های ، Escherichia coli Pseudomonas viridiflava و Rathayibacter tritici صورت گرفت. پس از خشک کردن برگ های رزماری عمل عصاره گیری از آن ها صورت گرفت. عصاره در سه غلظت 50، 100 و 200 میلی گرم بر میلی لیتر تهیه گردید، سپس اثر بازدارندگی عصاره، با روش سنجش انتشار دیسک مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد برای باکتری های Escherichia coli و Pseudomonas viridiflava خاصیت بازدارندگی عصاره به دلیل تشکیل هاله عدم رشد باکتری در اطراف دیسک کاغذی وجود دارد ولی در مورد باکتری Rathayibacter tritici هاله عدم رشد مشاهده نشد. بیشترین اندازه هاله عدم رشد در غلظت 200 میلی گرم بر میلی لیتر عصاره (با میانگین 9 میلی متر) برای باکتری Escherichia coli مشاهده شد. نتایج بدست آمده از این پژوهش نشان دهنده خاصیت آنتی باکتریایی این عصاره می باشد که می توان از آن در کنترل باکتری های مذکور استفاده نمود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.