دانلود مقاله معرفی وشناخت گیاهان وترکیبات اسانسی جهت بکارگیری درموادغذایی ونوشیدنیهای طبیعی دراستان مازندران فایل ورد (word)


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله معرفی وشناخت گیاهان وترکیبات اسانسی جهت بکارگیری درموادغذایی ونوشیدنیهای طبیعی دراستان مازندران فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله معرفی وشناخت گیاهان وترکیبات اسانسی جهت بکارگیری درموادغذایی ونوشیدنیهای طبیعی دراستان مازندران فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله معرفی وشناخت گیاهان وترکیبات اسانسی جهت بکارگیری درموادغذایی ونوشیدنیهای طبیعی دراستان مازندران فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله معرفی وشناخت گیاهان وترکیبات اسانسی جهت بکارگیری درموادغذایی ونوشیدنیهای طبیعی دراستان مازندران فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
تعدادی از گیاهان داروئی به علت دارا بودن اسانس مورداستفاده قرار می گیرند . گیاهان اسانس دار علاوه بر مصارف داروئی جهت معطر ساختن مواد غذایی ، درصنعت عطر وادوکلن سازی وصنایع آرایشی وبهداشتی نیز استفاده می شوند .استان مازندران دارای مراتعی باوسعت 1200000هکتار درمناطق کوهستانی دارای اقالیم حیاتی بسیار متنوعی بوده وبه همین دلیل باعث تنوع پوشش گیاهی دراین مناطق شده بطوریکه طبق تحقیقات انجام شده بیش از 1200 گونه گیاهی دراین مناطق وجود دارند . در این تحقیق پس از عملیات صحرایی جمع آوری گیاهان نسبت به شناسا یی گیاهان اسانس دار اقدام گردیده است . پس از شناسایی گونه ها ، نمونه های گیاهی به تعداد 40گونه واز هرکدام به میزان 1 کیلوگرم درشرایط سایه خشک ونمونه ها پس از آسیاب شدن بااستفاده ازدستگاه کلونجر به روش تقطیر با آب اسانس گیری شده وسپس نمونه اسانس تهیه شده توسط دستگاههای کروماتوگرافی گازی (GC) وگروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) مورد تجزیه وشناسایی قرار گرفت . براساس نتایج بدست آمده تاکنون بیش از 01 گونه اسانس دار در مراتع ییلاقی استان موردشناسایی قرارگرفته که از این تعداد، 40 گونه به لحاظ کمی وکیفی اسانس موردارزیابی قرارگرفته که تعدادی از مهمترین گونه ها به همراه مهمترین اسانس به لحاظ کمی به شرح زیر می باشند: با توجه به اسانسهای شناسایی شده درگونه های فوق واسانسهای دیگری همانند: borneol,Germacrene D,a-، Eugenol,Camphene,phytol,isophytol,tricosan که در گونه های منطقه وجود دارند می توان در موادغذایی ونوشیدنیهای مختلف به منظورمعطر ساختن آنها ، آنها رابکار گرفت همچنین درصنایع داروئی وفرآورده های آرایشی وبهداشتی نظیر شامپو سازی ،تهیه لوسیونهای پوست و; می توان آنها رابکار گرفت .


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.